• Novo
Bay Bay Outfitters Outback Hiker pamuk Cargo kratak maslina 40

Bay Bay Outfitters Outback Hiker pamuk Cargo kratak maslina 40

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Za današnji aktivni čovjek, bimini zaljev outfitters outback hiker pamučni teret kratki. Savršeno za svaku sljedeću avanturu na otvorenom. 100% reaktivno obojeno od obojene pamučne pamučne kamenke, uključujući džepove od gusjenice i džepne džep i stražnji džep alata elastični pojas s kaišnim petljama Bimini Bay tkana naljepnica 7 "Pamučna platna, reaktivno obojeno, reaktivno oblikovano, kamena enzima Perite, aparat za pranje. Sadrži 8 džepa, uključujući zadnji džep alata. Ovaj kratak sada sadrži teretni i zadnji džepovi sa čičaknim zatvaračima, umesto dugmeta. Vaša narudžba se može sastojati od bilo kojeg od ovih stilova (ili oba ova stilova ako naručite brojne parovi) . Povratak elastični pojas. Bimini Bay tkana naljepnica na džepu alata. 7 1/2 "inseam.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Muškarci serije serije

KM 2.67

Wrangler Performance Series ima inovativni Comfort Flex pojas koji se prilagođava za savršeno uklapanje i vrhunsku udobnost Grangler Muška serija serije Cargo kratak ima opušteno fit sa

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.