• Novo
Štorke za sagorevanje Muškarke od mikrofibera 10 , veličine struka 30 - 40

Štorke za sagorevanje Muškarke od mikrofibera 10 , veličine struka 30 - 40

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Spakirajte svoj planinarski zupčanik i dodajte ovaj ažurirani klasični par mikrofiber teretnika iz opekotine do vašeg obaveznog popisa. Doživite svoje vanjske avanture u maksimalnoj komforu sa izdržljivim, lako nošenjem mikrofibra i opuštenog fit. Idite besplatno s više džepova da biste držali svoje osnove. Dodani Perks .. Ove prehrambene gaćice otporne su i nude UV zaštitu - savršeno za nošenje sunčanih dana unaprijed. Materijal : 100% poliester. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Veličina : model je 6'1 "i nosi veličinu M. Fit : opuštena. Ustati 20 "otvaranje nogu. Zatvaranje : Zip Fly sa zatvaranjem dugmeta. Džepovi : 2 džepa za prednje slašce, 2 bočne džepove tereta i 2 džepa za patch patch. Značajke : UV zaštita; Otporan na blede; Pola mrežica džepova. Microfiber 20 "Ravni prednji teretni kratke hlače za muškarce iz opekotine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Muškarci serije serije

KM 2.67

Wrangler Performance Series ima inovativni Comfort Flex pojas koji se prilagođava za savršeno uklapanje i vrhunsku udobnost Grangler Muška serija serije Cargo kratak ima opušteno fit sa

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.