• Novo
Cartoon My Melody Hooded Deka Meka Udobna Nosiva Deka Za Djecu Odraslo Bacanje Deka S Kapuljačom Za Kancelariju Na Razvlačenje

Cartoon My Melody Hooded Deka Meka Udobna Nosiva Deka Za Djecu Odraslo Bacanje Deka S Kapuljačom Za Kancelariju

Stupnjevi:
KM 22.00

Iznos
Tova je dostupna

- Primjenjive prilike : savršeno za umotavanje po hladnom vremenu, gledanje televizije na kauču, izležavanje na sofi, krevetu ili stolici, kampovanje, drijemanje u kancelariji, boravak u klimatizovanoj sobi, putovanja, cosplay itd.- Možete ga koristiti kao zidne vješalice, dekoracije spavaonica, jorgan za drijemanje, bade mantil, poklon za domaćinstvo, peškir za plažu, saputnik, ćebe za automobile, kancelarijski šal, ćebe za piknik itd. Materijal : Arktički baršun, udoban, mutan, udobniji i topliji. Cartoon My Melody pokrivač sa kapuljačom je izdržljiv, kompaktan sklopiv. Glatka, sa finom teksturom, super meka i odličan je osjećaj. Potpuno otporan na skupljanje i naboranje. Dizajn sa kapuljačom, neće se povući na zemlju. Unisex Crtić My Melody nosivi pokrivač pogodan je za djecu, tinejdžere, odrasle. Moderan fuzzy fleece nosivi ogrtač s kapuljačom s kapuljačom je pogodan za gledanje televizije, odmor na sofi/krevetu, čitanje, učenje, spavanje, maženje, kampiranje, igranje igara, rad na laptopu i drijemanje. Savršen poklon za vašu porodicu i prijatelje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.