• Novo
x Auto se samoljepljivi reflektivni sigurnosni upozorenje Refleflect motocikli Automobili Naljepnica traka traka sa strelicom

x Auto se samoljepljivi reflektivni sigurnosni upozorenje Refleflect motocikli Automobili Naljepnica traka

Stupnjevi:
KM 6.29

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Može se nanositi na većinu površina i tekstura poput metala, najlona, ​​plastike i pamučne reflektirajuće trake koja bi vas čuvala na sigurnom tijekom putovanja na putu.enhated noćne reflektivne svjetline za vozače, izletnike, bicikliste i dnevne joggere. Otporan na vremenske uvjete i vlage; Može izdržati teške dovode, rose i neće izblijediti pod suncem, kamionima, prikolicama, brodicama, poštanskim sandučićima, RV-ovim ruksak ili bamperak / hikerov ruksak ili .Descrictmaterial : reflektivni film. Dužina : 3 metra. Širina : 5cm. Boja : Prikaži kao slike. Zbog postavljanja svjetla i rezolucija, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Dozvolite da se lagana dimenzija razlika zbog različitog ručnog mjerenja. Može se primijeniti na većinu površina i tekstura poput metala, najlona, ​​plastike i pamuka. Izdržljiva i reflektivna traka bez ostataka koja bi vas čuvala tokom putovanja putem puta. Poboljšana noćna svjetlost reflektirajuće vidljivosti za vozače, izletnike, bicikliste i dnevne joggere. Otporan na vremenske uvjete i vlage; može izdržati teške dovode, rose i neće blediti pod suncem. Pogodno za bicikle, kamione, prikolice, brodove, poštanske sandučeve, RV i ruksak za kamper / Hiker ili.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.