• Novo
Jiahe Cover za iPhone 14, futrola sa Kickstandom, Magsafe kompatibilna futrola sa ugrađenim poklopcem kamere, tanka skitnica otporna na prašinu, ljubičasta

Jiahe Cover za iPhone 14, futrola sa Kickstandom, Magsafe kompatibilna futrola sa ugrađenim poklopcem

Stupnjevi:
KM 12.49

Iznos
Tova je dostupna

Značajke ugrađene magneti dizajnirane za podršku magnetskom bežičnom punjenju, mogu ojačati magsafe vezu da bi bilo kompatibilno sa svim magsafe pribor i podržava velike brzine bežične punjenja. Web i licem u lice razgovaraju sa pogodnim udarcem, prikladnim za proučavanje, igranje, gledanje videa, itd. izrađene od izdržljivog visokokvalitetnog materijala, pune zaštite za vaš telefon protiv ogrebotina i nalete bez dodavanja rasutih Vaš i Phone svugdje i bilo kada . tanko lagano tijelo omogućuje vam lako da ga nosite prikladno dok ste u pokretu. Pogodno i jednostavno za ugradnju. Podrška bežičnim punjenjem. Ultra tanka i lagana minimalistička futrola telefona čuva vaš telefon tankom. Objektiv Kickstand.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.