• Novo
Raointy 6AN 10ft crijevo za gorivo od nehrđajućeg čelika opšteg tipa crno-plavo

Raointy 6AN 10ft crijevo za gorivo od nehrđajućeg čelika opšteg tipa crno-plavo

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Opis : crijevo za gorivo igra veliku ulogu u ubrizgavanju goriva. Da li vam je slučajno potrebno izdržljivo crijevo za gorivo? Zašto ne uzmete u obzir ovo crijevo za gorivo od nerđajućeg čelika opletenog 6an 10ft opšteg tipa? Naš proizvod ovdje vam obećava i visoke performanse i razumnu cijenu. Sa usvojenim CPE sintetičkim materijalima, crijevo za gorivo je čvrsto i izdržljivo za dugo korištenje. Jedinstveni pleteni dizajn na površini donosi poseban osjećaj ruke; a takođe pomaže u jačanju creva za gorivo. Ovo crijevo za gorivo možete s povjerenjem primijeniti na primjenu! Hajde!Specifikacija : 1. Color Package uključuje : 1 x 10 stopa crijevo za gorivo od nerđajućeg čelika . Crijevo za gorivo igra veliku ulogu u ubrizgavanju goriva. Da li vam je slučajno potrebno izdržljivo crijevo za gorivo? Zašto ne uzmete u obzir ovo crijevo za gorivo od nerđajućeg čelika opletenog 6an 10ft opšteg tipa? Naš proizvod ovdje vam obećava i visoke performanse i razumnu cijenu. Sa usvojenim CPE sintetičkim materijalima, crijevo za gorivo je čvrsto i izdržljivo za dugo korištenje. Jedinstveni pleteni dizajn na površini donosi poseban osjećaj ruke; a takođe pomaže u jačanju creva za gorivo. Ovo crijevo za gorivo možete s povjerenjem primijeniti na primjenu! Hajde!. 1. Boja. Paket Uključuje : .

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

AFS Set zaptivki motora

KM 2.00

Apex Automobile Parts Inc set zaptivki motora izgradio je reputaciju u automobilskoj industriji po kvalitetu i zanatstvu Proizvodimo set zaptivki motora za gotovo svaki automobil na putu dan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.