• Novo
Personalizirana početna narukvica 18k pozlaćena narukvica tkana narukvica srce narukvica tkana narukvica za muškarce žene djevojke

Personalizirana početna narukvica 18k pozlaćena narukvica tkana narukvica srce narukvica tkana narukvica

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Personalizirana 26 početna narukvica 18k pozlaćena narukvica tkana narukvica od srca tkana narukvica za muškarce žene djevojke karakteristike : Ovaj 26 Inicijal može predstavljati vaše ime, ali može predstavljati i vašeg ljubavnika i porodicu. Gležanj je i dalje vrhunac kolokacije odjeće.Zlatna narukvica je savršen poklon za vašu porodicu, ljubavnika i prijatelje. Savršeno za plažu, bazen, surfanje ili bilo koju drugu priliku ljeti, sigurno će vam dati komplimente što znači da naša narukvica sa zlatnim imenom predstavlja vas ili vaše najmilije.Najbolji poklon naša delikatna zlatna početna narukvica je prepuna ljubavi. Savršen je poklon za vašu decu, dete, najboljeg prijatelja, ćerku, ženu, mamu, muškarce, muža, dečake, brata, pa čak i bake ih takođe vole. Zlatna narukvica je lagana i udobna za nošenje.Odličan poklon za rođendan, godišnjicu braka, Dan zaljubljenih, Božić, Majčin dan i druge praznike prelepe narukvice sa slovima su savršene za podudaranje trbušnih plesnih outfita zlatna narukvica je savršen poklon za vašu porodicu, ljubavnika i prijatelje. Savršeno za plažu, bazen, surfanje ili bilo koju drugu priliku ljeti, sigurno će vam dati komplimentimaterijal : bakarudodaci za narukvicu su napravljeni od bakra i pletenog užeta, površina je galvanizovana, a boja : vintage narukvica sa zlatnim slovom, izdržljiva i izdržljiva, vrlo lijepa i shiny Chain dužina Veličina : 30cm (podesiva dužina je 8-15cm) ovo može predstavljati vaše ime, ali može predstavljati i vašeg ljubavnika i porodicu. Narukvica je i dalje vrhunac kolokacije odjeće.Boja : kao pokazašta dobijate : 1 × narukvica personalizirana 26 početna narukvica 18k pozlaćena pismo tkana narukvica Dainty Heart Charm narukvica tkana narukvica za muškarce žene djevojke.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.