• Novo
Ženske Ljetne Boho Haljine Čvor Prednji Duboki V Izrez Kratki Rukav Cvjetni Slojeviti Casual Party Maxi Haljine, Žute, M

Ženske Ljetne Boho Haljine Čvor Prednji Duboki V Izrez Kratki Rukav Cvjetni Slojeviti Casual Party Maxi

Stupnjevi:
KM 18.09

Iznos
Tova je dostupna

Ženske ljetne boho haljine čvor prednji duboki V izrez kratki rukav cvjetni slojeviti Casual Party Beach Maxi haljine žene ljetni Boho haljina čvor prednji duboki V izrez kratki rukav cvjetni slojeviti Casual Party Beach Maxi haljine možemo garantirati da je cjelokupni stil prikazan na fotografiji tačan, međutim mogu postojati razlike u načinu na koji se stil pojavljuje tokom habanja. To ovisi o drugim fizičkim varijablama, npr.veličina ličnog tijela, oblik tijela, proporcija udova, visina, itd.Opis : okrugli izrez sa uskim ukrasima s volanima, dugi rukav,corsetvintage šavovima Božićni print plus evropski stil daje vam retro i elegantan izgled; fit duga suknja; duge suknje; duga crna suknja; duga traper suknja; duge traper suknje za žene;. Vjerujemo da postoji više od jedne strane svake žene. Ona može biti slatka, elegantna, odvažna i odlučna u isto vrijeme.Obucite se za vjenčanja, Gala, zabave, bašte, plesove, djeveruše, povratak kući, koktel zabave, ova haljina može biti odličan saputnik za vas na većini mjesta. Takođe je odličan poklon za vaše najmilije, majke, ćerke, saradnike za Božić, Dan zaljubljenih, rođendane, godišnjice i druge praznike. Preporučujemo vam da koristite ručno pranje toplom vodom ili mašinu za pranje hladnom vodom, pokušajte da ne koristite mašinu za pranje veša da se osuši, može da visi na balkonu da se osuši, pokušajte da izbegnete izlaganje suncu, može vam u velikoj meri pomoći da smanjite habanje i produžite vek trajanja odeće.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.