• Novo
Vrijeme i Tru ženska majica haljina s džepom prsa

Vrijeme i Tru ženska majica haljina s džepom prsa

Stupnjevi:
KM 8.99

Iznos
Tova je dostupna

Klasična, lagana i elegantna haljina za majicu i Tru stavlja zabavu u vašu garderobu toplim vremenskim prilikama. Sigurno volite meko osjećaj i opušteno. Možete ga nositi sa prikramima za postavljenu izgledu ili se obući sa preprekama sa hrabrim sandalama i ogrlicom za izjavu. Napravljeno sa 114% pamuka, tako da je udobno i lako se prati kao svakodnevno habanje. Cca. Mjerenja modela : visina : 5'10 ", struk : 26", poprsje : 33 ", HIPS : 36". Model nosi veličinu S. Hits iznad koljena. Crewneck; Haljina za majicu. Kratki rukavi. Lijevi džep prsa; Ravno rub. 100% pamuk. Mašina koja se može prati. Uvezeno. Haljina s kratkim rukavima za žene iz vremena i tru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Flowival pokloni

KM 10.85

Pokloni za žensko odobrenje 2023 Yo Home Ženska modna gotička manda Slim neregularne trake Kordereške haljine ljubičaste msize : s poprsje : 95cm / 35.04 '' HIP : 115cm / 45.28 '' D

Haljina Za Čišćenje

KM 1.33

Ženska moda ljetna jednobojna Crewneck džepna haljina sa resicama bez rukava ženska moda ljetna jednobojna crewneck kratki rukav džepna haljina sa vezicama 1 ❤【Materijal】tkanina je

Haljina Za Čišćenje

KM 2.67

Modne žene Casual prugaste štampane haljine bez rukava sa vezicama od Kamisola Molimo provjerite tabelu veličina prije narudžbe Ako niste sigurni veličinu, molimo pošaljite nam poruku.

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.