• Novo
Wonder ženski Halter gornji dio Hankerchief

Wonder ženski Halter gornji dio Hankerchief

Stupnjevi:
KM 7.12

Iznos
Tova je dostupna

Prekinite tee rutinu u C. Wonder's bez napora jednostavan Hanky hem halter top. Sa krojem koji se laskavo zavija od vrha do dna, sigurno će postati vaša nova osnova. Prodaje se isključivo na . Pribl. Mjere Modela : Visina : 5 '10", Struk : 26", Grudi : 33", Bokovi : 36". Model nosi veličinu S. opuštenog kroja. Halter izrez; pulover styling. Bez rukava. Allover print; neujednačen hanky hem. Kako 2 nosite : vjetrovito sa golim ramenima; slojevit sa jaknom ili kardiganom. U svakom slučaju držite ga neuključenim da pokažete taj trendi porub. 100% poliester. Može se prati u mašini. Uvezeno. C. Wonder Halter Top sa maramicom za žene. Istražite šareni, šik i moderni svijet C. Wondera. Otkrijte pametne, sofisticirane i jednostavne stilove za rad i igru..pogledajte čudo svega toga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 8.00

Ženski kratki rukav Vizrez Real Bluuses Ljeto Ležerne prilike : Slučajevi : Ležerne bluza s kratkim rukavima, Vizrez, tiskani vrhovi, ženski vrhovi : Poliester, izrađeni od visokokvali

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.