• Novo
Ženske ljetne haljine klirens ženska ljetna šifonska haljina s printom kratki rukav V-izrez uska haljina na plaži haljina za sunce naborana lepršava Midi haljina

Ženske ljetne haljine klirens ženska ljetna šifonska haljina s printom kratki rukav V-izrez uska haljina

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Ženska ljetna štampa oko struka oko vrata kratki rukav Dress1.Karakteristike : klasični uzorak štampe, stil otvorenih leđa i lepršavo dno naborano sa dva bočna džepa. Moderan, elegantan i Velikodušan 2. Tkanina : elastična tkanina, prozračna, meka i udobna, daje vam najbolje iskustvo nošenja 3.Dizajn : seksi dizajn halterneck na vezice, upečatljiv srednji struk upotpunjuje prelijepu slojevitu suknju, dodajući više slatkoće i ženstvenosti. 4. Prilika : pogodno za odmor/plažu/zabavu/odmor/medeni mjesec/Datum/maturu itd. Nosite ga sa štiklama, sandalama na pertlanje, minđušama i prevelikim sunčanim naočarima. 5. Napomena : ručno pranje hladno ili blago pranje u mašini/ne izbjeljivati/sušiti na zraku. Razmatramo veličine koje odgovaraju svakom tipu tijela, pogledajte našu tabelu veličina da odaberete veličinu koja najbolje odgovara vašem tipu tijela. Informacije o proizvodu : sezona : sva mora Spol : Žene materijal : poliestera prilika : svestrano svakodnevica : Sexy Length : Regular Fit : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako se prati : ručno pranje hladno,objesite ili Line Sušnošta dobijate : 1 kom žene se oblače obložene dužine do sredine butina. Dužina haljine do poda. Sve boje su obložene,ne vidi kroz. Ova maxi haljina sadrži gornji dio sa omotačem od v vrata,kratke rukave,elastični struk sa pojasom,visok prorez na liniji,maxi dužina,labav kroj,sa cvjetnim printom. Ova boho haljina savršena za zabavu, putovanja, plažu, odmor, svakodnevno i tako dalje. Bump i starački Prijateljski . Cijena je fer, tkanina je vrlo meka i rastezljiva, što je čini laganom i idealnom za ljetno vrijeme, ali dovoljno teškom da se ne brinete da li će doletjeti ili negdje zaglaviti. Njega pranja-preporučuje se ručno pranje. objesite da se osuši.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.