• Novo
Novi standardni zamenski rešetki u gornjoj rešetki, uklapaju se u standardnu ​​zamjenski rešetki, odgovara 2014- Honda Odyssey

Novi standardni zamenski rešetki u gornjoj rešetki, uklapaju se u standardnu ​​zamjenski rešetki, odgovara

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Sa ozbiljnom i nepokoležnom opredjeljenjem davanja širokim rasponom visokokvalitetnih zamjenskih komponenti, opreme i dijelova za popravak i pribor za popravljanje automobila, kamiona i drugih vozila, nudemo novi kape za zamjenu kape za zamjenu Gornje rešetke, Chrome. Dizajniran je da zamijeni vašu postojeću rešetku. Odgovara vašoj 2014-2017 Honda Odyssey. Provjerite da li vam odgovara na vašem vozilu. Garancija : 5 godina, ograničena. Kai New Capa certificirani standardni zamjenski oblikovanje gornjeg rešetka, uklapa se 2014-2017 Honda Odyssey Chrome, izrađen od ABS termoplastike. Susreće sa svim federalnim standardima sigurnosti motora. Nije potrebno bušenje za ugradnju. Nema modifikacija potrebne za ugradnju. Direktna zamjena za vaše vozilo. Isti oblik odgovara i funkcionira kao OE. Garancija : 5 godina, ograničena. Pogledajte veliki izbor dijelova dostupnih za vaše vozilo. Odgovara : 2014-2017 Honda Odyssey i još mnogo toga - dodajte svoje vozilo na naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.