• Novo
Camak drvena smola na otvorenom 55 pravougaona ložište - 40, BTU, siva

Camak drvena smola na otvorenom 55 pravougaona ložište - 40, BTU, siva

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Postavite centralni deo u svom dvorištu sa toplim, nežnim osvetljenjem koje vredi zapamtiti. Sa 40.000 BTU, pravougaonom strukturom od glatkog laganog betona i izvanrednom drvenom smolom, ovaj komad ne samo da nudi nevjerovatnu nadogradnju u stilu, već je savršen i za zabave zbog jednostavnog rasporeda sjedenja i ugrađenog držača rezervoara. Od intimnih razgovora oko ugodne vatre do promatranja zvijezda u hladnim ljetnim noćima, naše divno ložište neće imati problema da okupi sve satima kvalitetnog vremena.Lagani betonski vrh : ovaj vrh za ložište je napravljen od laganog betona za gladak izgled. Ovo obezbeđuje veoma izdržljivu strukturu koja može da izdrži značajnu količinu težine.Drvena smola : koristeći jedinstvenu kombinaciju drveta i smole, ovo sintetičko drvo nudi estetiku i teksture pravog drveta bez visokog održavanja. Ovo je završeno dizajnom letvice za Rustikalni izgled i ručkama za lakši transport.40,000 BTU : sa pravokutnim oblikom i BTU od 40,000, naše ložište omogućava jednostavan raspored sjedenja za vas i vaše goste, pružajući svjetlost i toplinu svuda okolo tokom tih prohladnih večeri.Uključen prostor rezervoara : ovo ložište dolazi sa ugrađenim prostorom za vaš rezervoar za propan. Možete uživati u svom ložištu bez brige da ćete provući crijevo do rezervoara ili se spotaknuti preko izloženog rezervoara.Dimenzije : odaberite dodatak savršene veličine za vas i vaš namještaj. Ovo ložište je 55,00 "Š x 22,50" D x 24,50 " H. svidjet će vam se koliko se vaš prostor može transformirati jednostavnim dodatkom ovog šarmantnog ložišta. Uključuje : Jednu (1) Ložište. Lagana Ploča Za Beton. Rustikalni Dizajn Od Drvene Smole. 40.000 BTU. Rezervoar Prostor Uključen. 55.00 "Š x 22.50" D x 24.50 " V.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pinyon 36 Logorska Vatra

KM 2.33

Ažurirajte svoj dnevni boravak na otvorenom logorskom vatrom Pinyon 36" Upotrijebite ga za dodavanje prilagođenog izgleda svom dvorištu Izrađen je koristeći Envirostone, sintetičku alt

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.