• Novo
Vučene jesenske zimske dječje djevojke s romačice pamuk jesen dugi rukav rumper za romske pukotine duge hlače tople odjeće

Vučene jesenske zimske dječje djevojke s romačice pamuk jesen dugi rukav rumper za romske pukotine duge

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Newborn Baby Boy Girl Zip up Romped novorođenčad Dječji dječaci Djevojke dugih rukava Zimska djevojka novorođenčad Dječji dukserice Romanchasion : Svaka prilika. Spol : Dječaci, devojke. Tip rukava : Dugi rukav. Ako imate bilo kakvih pitanja, osetite mir da nas kontaktirate. Materijal : Pamučna mješavina. Ne postoji šteta za dječake dječake Djevojke Zdravlje kože, prozračne, meke i udobne .Sport ručne i mašinske pranje. Dizajn : Pletene rebraste tkanine su vrlo elastične. Dugmad na prednjoj strani i dnu lakše su nositi i mijenjati pelene. Pogodno za : 0-18 mjeseci slatko baby.we imamo različite boje, razne stilove, odličan pogodan za sestre blizanaca braće. Najbolji poklon i fotografija Outfit : Ove bebe reprodukcije su savršene za svakodnevno trošenje, habanje za reprodukciju, kućnu haljinu, noćnu haljinu. Tada je i najbolji poklon za rođendan, itd. Paket uključuje : 2 paket.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.