• Novo
Ekena Millwork unutra. Unutra smo. H Builders Edge, TailorMade Dva Jednaka Panela, Podignuta Panel Roletne, Uključuje Odgovarajuće Instalacije Šiljaka, - Farbable

Ekena Millwork unutra. Unutra smo. H Builders Edge, TailorMade Dva Jednaka Panela, Podignuta Panel Roletne,

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Hrabro dizajniran i dostupan u širokom rasponu boja, standardna podignuta ploča za zatvaranje odličan je izbor za mnoge stilove domova. Tekstura i precizna konstrukcija pružaju izgled autentičnih podignutih dvostrukih ploča. Prilagodite boju, dužinu i širinu za savršen izgled koji želite za svoj dom. Naše rolete su napravljene od izdržljivog vinila, jednog od najsvestranijih vanjskih materijala današnjice. Oni su uporedivo lagani, laki za održavanje i bez oštećenja vodom, savijanja i ljuštenja. Naše vinilne rolete dostupne su u čitavom nizu bogatih boja i donose vam godine uživanja. Ograničena doživotna garancija. Uključen instalacijski hardver za podudaranje boja. Instalira se za nekoliko minuta. Boja je oblikovana u ceo zatvarač, što znači da nema održavanja. Crip woodgrain detalj pruža izgled autentičnih roleta za drvo. Dužine i širine su nominalne +/- 1/2". Popularne boje za cijeli život ljepote.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.