• Novo
Slam Dunk Reverzibilne košarkaške kratke hlače, odrasla 2x-velika, mornarsko i bijelo

Slam Dunk Reverzibilne košarkaške kratke hlače, odrasla 2x-velika, mornarsko i bijelo

Stupnjevi:
KM 17.50

Iznos
Tova je dostupna

Champro Slam Dunk košarkaške kratke hlače su reverzibilne, čineći ih sjajnim za srimiranje i prakse. Jedna strana sadrži solidnu boju sa sporednim umetcima u boji, a okretanje ih iznutra otkriva kratke hlače sa zamijenjenim bojama / bočnim umetcima. Napravljeni su od lagane tkanine od poliestera s labavim pogodnim za krajnje prozračnost. A 2 "prekriven elastični pojas sa reverzibilnim crtačem pruža optimalno udobnost dok se omogućuje podešavanje savršenog fit. Tkanina Dri-Gear tehnologija izviruju vlagu kako bi se sportaši suvi i udobni. Dostupno u veličinama za odrasle i u veličinama mladih S-4 XL i u veličinama mladih XL za postavljanje sportaša bilo kojeg nivoa i razine veština. Veličine odraslih imaju 9 "usoma. Mladi imaju 7" inseam. Ove košarkaške šarke su reverzibilne, čineći ih sjajnim za križanje i prakse. Jedna strana sadrži čvrstu boju sa kontrastnom bojom Bočni umetci i mogu se okrenuti unutra da bi otkrili šorc sa zamijenjenim bojama / bočne umetnike. Za savršeno uklapanje . Dri-Gear tehnologija gori vlage da se sportaši drže suhim i ugodnim. Dostupno u veličinama odraslih S-4 XL i u veličinama mladih S-XL za motovanje u bilo kojem nivou starosti i nivou vještina. Veličine odraslih imaju inseam 9 ". Veličine mladih imaju 7 "inseam.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Umfun ljetne štednje

KM 11.98

Hlače za muškarce Ljeto Kućni ležajevi Patchwork Sports Pants Season : Lumc Occasion : Vanc Occasion : Coundey Leeve Dužina : SOLDSTLEELY : FASSEFIT : FAURTFOW do SIZETHICKNESS : Standa

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.