• Novo
Ženske košulje sa dugim rukavima Plus Size cvjetne kukičane tunike gornje čipkaste plisirane bluze za žene

Ženske košulje sa dugim rukavima Plus Size cvjetne kukičane tunike gornje čipkaste plisirane bluze za

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Detalji o proizvodu ovaj novi vrh savršen je za izgled izlasaka. Kreiran sa v-izrezom, dugim rukavima i detaljima heklanja. Izrađen od rastezljive tkanine za dres, upotpunjen u peplum stilu. Nosite uz uske traperice i sandale na petu za noćni stil izlaska. Elegantni i udobni ženski topovi osnova su za izgradnju svakodnevnog izgleda bez napora. Ovaj gornji dio bluze sa detaljima za heklanje dostupan je u različitim veličinama, uključujući plus veličine koje upotpunjuju vaš modni ormar. Karakteristike proizvoda-95% poliester, 5% Spandex - meka i udobna tkanina - dugi rukavi - V izrez - leđa sa plisiranim - elegantnim čipkastim - lepršavim naborima - slatki čipkasti ukrasi - ljuljački hem - prednji čipkasti patchwork - čipkaste plisirane bluze - plus size Tops-savršeno za posao, casual, dnevne, izlaske, odmor, noćni izlazak. - Uparite sa helankama ili farmerkama za cjelodnevnu udobnu tkaninu i njegu - 95% rajona, 5% spandeksa - ručno ili nežno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti liniju - Napomena : čipku će biti lako zakačiti FIT & dimenzioniranje - Fit : Relex fit - fit vodič : Ture do veličine. Molimo pogledajte informacije o veličini na slici kako biste osigurali najveće moguće zadovoljstvo ovom tunikom. Paket uključuje-1 ženska bluza ♥Materijal : Ovi jednostavni casual vrhovi izrađeni su od 95% rajona i 5% spandeksa.tkanina je veoma meka i rastezljiva, što je čini laganom i idealnom za proleće, jesen, zimu. Ovaj gornji deo bi laskao svakom tipu tela. ♥Jedinstven dizajn : linija V-izreza sa prelepom čipkom preko dekoltea i lepršavom linijom poruba i leđima sa nabranim dizajnom čini ravnotežu između klasičnog i elegantnog. Neka se istaknete u gužvi i zabavi. ♥Karakteristike : Casual relax fit stil, jedinstven dizajn čipke na dekolteu na grudima, dugi rukav, leđa naborana, lepršava i laskava, savršeni topovi tunike za svaki dan. ♥Prilike : ovaj dugi rukavi ženski topovi sa čipkastim naborima idealni su za sve vrste aktivnosti, kao što su putovanja, zabave, klubovi, kancelarija, spoj, škola ili svakodnevni život. Savršeno uparite sa farmerkama, helankama i čizmama tokom cele sezone. ♥Pranje : preporučuje se lako čišćenje, mašinsko ili ručno pranje u hladnoj vodi, ne izbjeljivati i hemijsko čišćenje. Bez skupljanja ili izblijedjenja nakon pranja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Frostluinai Štednja

KM 8.99

Modna ženska čvrsta majica srednje dužine 3 / 4 rukavi bluza okrugli vrat Casual Topskarakteristike : karakteristike : Casual topovi,dugi rukavi,kardigan ,štampani topovi,Casual topovi,m

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.