• Novo
Jedinstveni Razboj Barrington Asheville Ćilim Tamnoplava Bež 2' 2 6' 1 Trkač Border Obalni Savršen Za Kupatilo Hodnik Blato Soba Vešeraj

Jedinstveni Razboj Barrington Asheville Ćilim Tamnoplava Bež 2' 2 6' 1 Trkač Border Obalni Savršen Za

Stupnjevi:
KM 100.51

Iznos
Tova je dostupna

Iz kolekcije Asheville, ovaj jedinstveni trkač dodat će vintage vibraciju vašoj temi uređenja doma. Sa lagano uznemirenim dezenom, trkač dolazi u umirujućim bojama i sigurno unosi osećaj spokoja i smirenosti u okolinu. Trkač dolazi sa pamučnom podlogom za dodatnu udobnost. Dodajte ovaj trkač u bilo koju sobu i stvorite super elegantan izgled. Karakteristike proizvoda : Boja(e) : tamnoplava, bež, plava i svijetloplava. Mašinski tkani. Srednja gomila. Podrška : da. Obalni stil sa graničnim dizajnom. Preporučuje se samo za unutrašnju upotrebu. Jednostavan za čišćenje, otporan na bojenje i ne linja se. Upotrijebite podlogu za prostirku za smanjenje klizanja i klizanja. Podloga za prostirku Prodaje se zasebno. Napravljeno u Egiptu. Upute za njegu : samo čisto na licu mjesta. Redovno usisavanje. Upotrijebite sredstvo za čišćenje tepiha, ali ga treba odmah i ravnomjerno osušiti. U slučaju nabora - zarolajte prostirku u suprotnom smjeru, dok vršite pritisak na prostirku - uzmite rub, okrenite je tamo gdje postoji nabor i polako povucite prostirku natrag, dok vršite pritisak prema dolje na nabor. Dimenzije : 2.16' širine x 6 ' dužine. Visina gomile : 0,38". Materijal(i) : polipropilen. Podloga : pamučna tamnoplava i bež pravougaona trkačica za tepihe. Mašinski tkani; visina hrpe mjeri 0,38 inča. Čišćenje bez napora; otporan na razmazivanje; ne linja. Preporučuje se samo za unutrašnju upotrebu; proizvedeno u Egiptu. Trkač ima širinu od 2,16 stopa i dužinu od 6 stopa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.