• Novo
K Stabilizator Barski komplet Odgovara: 2000- Ford Fokus

K Stabilizator Barski komplet Odgovara: 2000- Ford Fokus

Stupnjevi:
KM 80.63

Iznos
Tova je dostupna

Podržao superiorni materijali i rigorozno testiranje, moog sway bar buri isporučuju pouzdane performanse koje možete računati. Moog inovacije rješavanja problema osiguravaju brzu instalaciju bez gnjavaže. Premium materijali - izrađeni od visokokvalitetnog prirodnog gumenog materijala za izdržljivost i performanse vožnje. Prošireni vijek trajanja - manje sklona cijepanju, uklanjanju ili pucanju s godinama za dugi život. Prošireni vijek trajanja - manje sklona cijepanju, uklanjanju ili pucanju s godinama za dugi život. Visoko precizan inženjering - optimiziran za tihi rad i otpor na habanje, sol, putna grime i ulja. Rigorozno testiranje - sveobuhvatno testiranje kroz procese dizajna i razvoja od strane MOOG inženjera za kvalitetu na koje možete računati. Sveobuhvatna pokrivenost - dostupna za strane i domaće željezne pločice. Premium materijali - izrađeni od visokokvalitetnog prirodnog gumenog materijala za izdržljivost i performanse vožnje. Prošireni vijek trajanja - manje sklona cijepanju, uklanjanju ili pucanju s godinama za dugi život. Prošireni vijek trajanja - manje sklona cijepanju, uklanjanju ili pucanju s godinama za dugi život. Visoko precizan inženjering - optimiziran za tihi rad i otpor na habanje, sol, putna grime i ulja. Rigorozno testiranje - sveobuhvatno testiranje kroz procese dizajna i razvoja od strane MOOG inženjera za kvalitetu na koje možete računati. Sveobuhvatna pokrivenost - dostupna za strane i domaće željezne pločice. Premium materijali - izrađeni od visokokvalitetnog prirodnog gumenog materijala za izdržljivost i performanse vožnje. Prošireni vijek trajanja - manje sklona cijepanju, uklanjanju ili pucanju s godinama za dugi život. Prošireni vijek trajanja - manje sklona cijepanju, uklanjanju ili pucanju s godinama za dugi život. Visoko precizan inženjering - optimiziran za tihi rad i otpor na habanje, sol, putna grime i ulja. Rigorozno testiranje - sveobuhvatno testiranje kroz procese dizajna i razvoja od strane MOOG inženjera za kvalitetu na koje možete računati. Sveobuhvatna pokrivenost - dostupna za strane i domaće željezne pločice. Premium materijali - izrađeni od visokokvalitetnog prirodnog gumenog materijala za izdržljivost i performanse vožnje. Prošireni vijek trajanja - manje sklona cijepanju, uklanjanju ili pucanju s godinama za dugi život. Prošireni vijek trajanja - manje sklona cijepanju, uklanjanju ili pucanju s godinama za dugi život. Visoko precizan inženjering - optimiziran za tihi rad i otpor na habanje, sol, putna grime i ulja. Rigorozno testiranje - sveobuhvatno testiranje kroz procese dizajna i razvoja od strane MOOG inženjera za kvalitetu na koje možete računati. Sveobuhvatna pokrivenost - dostupna za strane i domaće željezne pločice.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Sway Barski kit

KM 105.36

Moog Sway Bar Kit Moog Problem Solver Proizvodi uključuju dokazane dizajnerske i inženjerske značajke za poput novog upravljanja, lakoća instalacije i duži vijek Moog je poželjna marka

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.