• Novo
Vodič za savremenu harfu

Vodič za savremenu harfu

Stupnjevi:
KM 15.00

Iznos
Tova je dostupna

Harps i Harp muzika uživali su u renesansi tokom prošlog stoljeća i danas se može čuti u širokom nizu muzičkih konteksta. Vodič za suvremenu Harfu je sveobuhvatan resurs koji ispituje živodski krajnji krajolik harfa. Autori istražuju instrument iz svih uglova, počevši s organologijom; Kretanje kroz sastav, notaciju i tehnike reprodukcije; i zaključujući savremenim repertoarom za harfa. Brza diverzifikacija u ovim područjima rada Harfa rezultat su tehnoloških inovacija u Harfu izradu, koja su proizvela električnu Harfu i Midi Harpu, te inovativne kompozicije i igrače. Ovi novi instrumenti i tehnike proširili su koncept onoga što je moguće i šta predstavlja Harp muziku za danas. Vodič za savremeni Harp suštinski je vodič za bilo koji harfist koji traže instrument i njenu muziku na nove visine. Vodič za savremenu harfu (meke korice).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bijes protiv mašine

KM 2.00

(Gitaru zabilježene verzije) Usklađivanje folija sa 10 pjesama, uključujući : Bomb Track metak u glavi Znajte svog neprijatelja i više sve prepisane note za napomenu • ISBN : 9780

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.