• Novo
GUBOTARE Sportski grudnjaci za žene Žene podstavljeni sportski grud fitness workout Trgovinska majica Trgovina Yoga, b Jedna veličina

GUBOTARE Sportski grudnjaci za žene Žene podstavljeni sportski grud fitness workout Trgovinska majica

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Pismo BRA donje rublje 2 Pakov Solid Sport Racerback COLOR Girls Oblikovan sportski BRA5 : Ovo je najbolji poklon za odmor za djecu, prijatelje, prijatelje i kolege, siguran sam da će to svidjeti3 : Veličina : jedna veličina, poprsje 50-78cm / 19.68 -30,71 inč, zbog svoje elastike, tako da može biti pogodan za 8-14 godina, 1 : Spol : djevojke (8-14 godina) 2 : nisko rezanje izrez, pune boje, slova Printedpackeage uključuju : 2 kom SIZOMMONIK : 4 : Materijal : Pamuk 【Cross Back Dizajn】 Ovaj sportski grudnjak sadrži dizajn unakrsnog leđa koji maksimizira oslobađanje vaših lopatica, omogućavajući vam da se slobodno proteže. Naš sportski grudnjak takođe ima dobru podršku, smanjuje vibraciju grudi tokom vežbe, 10 D zamotavanje sprečava pomak na grudima. Dopustite da osjetite osjećaj slobode u sportu . 【Uklonjiva bod za grudi】 Da li tražite grudnjak koji vaš redovni grudnjak može zamijeniti i nositi kao svakodnevni grudnjak? Naši ženski sportski grudnjak s uklonjivim jastučićima i bez podzemlja maksimizira vaše izdanje poprsje i pruža dovoljno podrške. Ne možete ga samo nositi kao sportski grudnjak, već i aslova kao redovan grudnjak. I lako je nositi i čistiti, uštedjeti vrijeme i trud . 【Pogodno više navrata】 Ovi sportski grudnjaci za žene visoki utjecaj, samo da zadrže sve na CUP i ispod žena, a ispod žene, a ispod žene, a ispod žene, a ispod žene, sprečiti da se prevrne. Odlično za ples, jogu, pilates, trčanje, trčanje, biciklizam, boks, kuglanje, tenis, hodanje, fitnes časove, teretanu, aerobiku ili dnevnu upotrebu. Najbolji s velikim grudima . 【Visoka tkanina 】 Ovaj sportski grudnjak izrađen je od lijepog maslaca koji se osjećaju tkaninom sa znojem i brzom suhom performanse, bez bočnih šavova za smanjenje trenja, dobre elastičnosti na svim stranama, a ne-alergiju, ne-alergiju. Nakon pranja nije lako deformirati, učiniti da se osjećate kao da nosimo novu odjeću svaki dan . 【Najbolja služba za korisnike】 nudi najbolju uslugu za korisnike. Ako imate bilo kakvo pitanje sa ovim sportovima, kontaktirajte nas putem kupče poruke, pružit ćemo vam najbolje rješenje u roku od 48 sati. Sasvim smo sigurni da ćete voljeti ove bešavne sportske grudnjake i preporučiti ih drugima. Sports grudnjaci iz Fitina su najbolji božićni pokloni za žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.