• Novo
Zimske jakne za žene perive Blanketone Hooded Size Oversized Fits bluza duga jednobojna Vintage jakna za kapute

Zimske jakne za žene perive Blanketone Hooded Size Oversized Fits bluza duga jednobojna Vintage jakna

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Veličina : M grudi : 91cm/35.83" dužina : 104cm/40.94" ramena : 36cm/14.17" Veličina : L grudi : 96cm/37.80" dužina : 105cm/41.34" ramena : 37cm/14.57" Veličina : XL grudi : 101cm/39.76" dužina : 106cm/41.73" ramena : 38cm/14.96" veličina : XXL grudi : 106cm/41.73" dužina : 107cm/42.13" ramena : 39cm/15.35" napomena : sa hladnom vodom/ne peglano ili izbijeljeno na visokoj temperaturi/sušenje ili sušenje u liniji/pranje sličnom bojom, što će povećati trajnost vaše odjeće. Korisni džepovi : topla pufer jakna za žene ima džepove. Ruke možete staviti u nagnute džepove kako bi bile lijepe i pripijene. Oni su takođe za čuvanje osnovnih stvari. I, ženski teški zimski kaput je dizajniran sa praktičnošću. na umu, sa dva duboka unutrašnja džepa. Unutrašnji džepovi štite predmete koje želite osigurati elemente. Bilo da se radi o uživanju u šetnji ili kupovini, ženska debela puffer jakna pokriva Vaše potrebe za skladištenjem. Prilika : ženski kaput se dobro slaže sa vašom omiljenom košuljom, džemperom ili duksericom. Prošiveni pufer za žene je svestran i idealan za niz aktivnosti na otvorenom, kao što su planinarenje, kampovanje i ribolov, kao i za svakodnevnu upotrebu tokom. jutarnja putovanja, posao i putovanja. Osim toga, ova ženska gornja odjeća je fantastična opcija poklona tokom Noći vještica, Dana zahvalnosti, Božića i Nove godine. Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte. zimski kaputi veće veličine za žene 4x-5x.crna vanjska odjeća za žene. svijetle zimske jakne za žene sa kapuljačom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jakna FAB 60 Pink ad mala

KM 17.48

Vau! Evo načina dalekog izgleda koje želite za kostim kasnih šezdesetih godina! Vruća ružičasta jakna s neonskim zelenim akcentima ima plave Fringed epaulettete! Samo dodajte svoje ga�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.