• Novo
Simplmasygeni muške klirens Cargo ljetne hlače široke noge High-end multi-džepna dekoracija sa zatvaračem trendi tanke farmerke

Simplmasygeni muške klirens Cargo ljetne hlače široke noge High-end multi-džepna dekoracija sa zatvaračem

Stupnjevi:
KM 11.49

Iznos
Tova je dostupna

Muška vrhunska dekoracija sa više džepova sa patentnim zatvaračem trendi tanke karakteristike : 1.Karakteristike : Casual Pant2.Materijal : Poliester. Napravljen od visokokvalitetne tkanine, lagan mekan i udoban.3.Specijalni dizajn čini ga Ležernijim i privlačnijim za nošenje.4.Prilika : ležeran,Daliy,rođendan,izlasci,plesni nastup, zabava, vjenčanje, za posao, kod kuće Odmor i više. Odijelo za jesen, zimu i proljeće.5.Napomena : ručno ili nježno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti u liniji. Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru, što znači da bi bila manja od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa.Proizvod information : Season : Spring/Autumn/Spring/Winter Gender : Men Occasion : Daily Material : Polyester Style : Casual,Fashion Fit : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako prati : ručno pranje hladno,objesite ili Line Sušiošta dobijate : 1 kom muške pantalone 【 materijal】 : glatka i ultra meka tkanina pruža ekstremnu udobnost uz vrlo malu težinu, koja održava svoj oblik čak i nakon ponovljenog pranja. Odlična elastičnost sa pojačanim opsegom pokreta. 【 Dizajniran za】 : u slučaju da se hvatate, planinarite, penjate, joga, kros-fit, MMA, BJJ, surfate, plivate, ukrcavate, mrtvo dizanje, čak i dizanje tegova ili trčanje, Simplmasygenix muške pantalone/pantalone/farmerke će vam omogućiti da sve to uradite. Muške Casual pantalone/pantalone / farmerke za atletske i rekreativne aktivnosti na otvorenom. 【 Karakteristike 】 : elastični struk, visoki struk, široka noga i sa vezicama. Udobne, meke i rastezljive pantalone za noćni salon za spavanje, pidžama pantalone, casual pantalone, palazzo pantalone, pantalone za jogu. Podesivi pojas sa vezicama za dodatnu udobnost.Opušteno sjedište i bedro za lakše kretanje. Različiti otvori za noge sa raznovrsnim zatvaračem koji se uklapaju u čizme. 【 Pogodna prilika 】 : Ležerna odjeća, kućna Odjeća, odjeća za spavanje, izlasci, kupovina, škola, joga, odjeća za odmor ili plažu. Možete ga nositi u bilo koje doba godine za različitu upotrebu. Možete ga nositi i sa majicom ili sportskim topovima za udoban i zgodan izgled. Ove Casual pantalone / pantalone / farmerke biće omiljene u vašoj salonskoj odeći. 【 Savjeti 】 : pojas nije uključen. Savršen poklon za muškarce, za vašeg prijatelja i porodicu. Fathers Day Pokloni za muža. Odlične pantalone za izležavanje ili obavljanje posla po kući, ove Casual pantalone/pantalone/farmerke se takođe mogu koristiti kao kostim za odmor.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.