• Novo
Trendvibe Žene Dukseli Ležerne prilike sa labavim vrhovima Akril ženske ležerne dugih rukava Fals Modna odjeća Čvrsta boja Žene Ležerne prilike, Falk Slow rukav, modna odjeća s dugim rukavima

Trendvibe Žene Dukseli Ležerne prilike sa labavim vrhovima Akril ženske ležerne dugih rukava Fals Modna

Stupnjevi:
KM 16.50

Iznos
Tova je dostupna

Jesen Zimski džemperi za žene 2023 Ležerne prilike modne duge rukave Labavi pulover Dame Duksere za žene za žene kabel pleteni džemper. Ovim ženskim džemperima apsolutno je divan, zamršeno pleten i savršen za žene! Manšete i hemline imaju materijal, dajući je da se izgled zbora klasičnih pulover. Boje su osjetljive i laskave, dodajući ženstveno. Tkanina za kabel pletene će vas držati topli tijekom hladnih zima. Slouchy dizajn olakšava miješanje i podudaranje. Možete jednostavno upariti ovaj džemper sa gamašima ili čizmama, a odvojite ga vunenim šeširom za elegantan izgled!. Moguće je postojati 1 cm odstupanje u različitim veličinama, lokacijama i protezama tkanine.Size Charct je za referencu; Možda postoji mala razlika s onim što dobivate. Može biti lakši ili tamniji zbog različitih računara.Lakies Zip up pulover pulover sa duhovima, koji je do 20% popusta na trendvibe365 Žene Duksere Ležerne prilike, akrilni ženski dugi rukav Jesen moda 2023 Odjeća od pune boje ženske casual dugih rukava FALD moda 2023 odjeća crna S. ★ 【Višestruka boja】 Ženska haljina - crvena; ★ 【Višestruke veličine】 S, M, L, XL. ❄️ 【Materijal】 : Ovaj komad i ugodni zbori ženski pružaju i toplinu i meku udobnost. Njegova pletena tkanina osigurava osjećaj. Dizajn ovog džempera za žene izrađen je od nježnog materijala koji su u kože koji je prozračan i pukne. 】 : Ženski džemperi / paseni džemperi za žene / pulover džemperi za žene / kabel džemper za žene / džemper žene / zimski džemperi za žene / dugih rukava za žene / pletene džempere / džempere za žene. ❄️ 【Styling】 : Slouchy Women Dukseri bez napora dopunjuju tajice, traperice, šorc i suknje, omogućavajući vam da stvorite modernu. Njegov dizajn odiše elegancijom, dodajući vašem cjelokupnom izgledu . ❄️ 【prilika】 : Pogodno za razne prigode, naši kleveti džemperi za žene je svestran izbor za školu, odmor, uličnu odjeću i svakodnevne odjeće. Uparen sa trapericama ili gamašima i petama / čizme, osigurat će i toplu i stil tokom hladnih padova i zimskih dana.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.