• Novo
TStars muns ružan božićni džemper taco santa taco ljubitelji božićni poklon smiješne humore za odmor Xmas party božićni pokloni za njega duks ružnog džemper

TStars muns ružan božićni džemper taco santa taco ljubitelji božićni poklon smiješne humore za odmor Xmas

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Taco Santa Funny Božićna odjeća - Najbolja ideja za božićnu poklonu! Izvrsno za ružne džemper natjecatelje za Xmas. Premium kvalitetna dukserica. 50% pamuk / 50% poliester, 8 oz debela tkanina težina, klasična fit, dekolte za posade, manšete s rebrastim rukavima i donji rub. Mašina koja se može prati. Garantovano da vas zategnu i ugodne ove zime! Sigurno je biti pogodak, da li ga kupujete kao poklon za nekoga posebnog ili ga nosite sami. Dostupno u širokom rasponu veličina i boja - odaberite veličinu i opcije boja iznad. TSTARS kolekcija dukljana, ružni božićni taco, taco ljubitelji, ružan Xmas taco, taco majica, smiješna Xmas, ružan božićni poklon ružan božićni džemper. Širok izbor boja . Mašina koja se prati . dukserica s dugim rukavima . Dostupne veličine : s, m, l, xl, 2xl . 50% pamuk, 50% poliester.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.