• Novo
Ženske široke teleće Fau Suede čizme sa drvenom petom na sredini teleta

Ženske široke teleće Fau Suede čizme sa drvenom petom na sredini teleta

Stupnjevi:
KM 22.50

Iznos
Tova je dostupna

Čizme do sredine teleta kompanije Brinley Co izrađene su od mekanih podizača od umjetne antilop kože koje se uzdižu do sredine teleta. Vanjski patentni zatvarač sa pletenim akcentom s resicama stvara elegantan ulaz za stopala, a naslagane umjetne potpetice od drva dodaju atraktivno podizanje dizajnerskoj visini pete : 2 1/4 inča. Vrsta Pete : Naslagana . Visina platforme : 1/2 inča. Visina osovine : 16 1/2 inča. Obim potkoljenice : 16 inča. Širina Cipele : Srednja. Postava : Vještačko Krzno. Gornji Materijal : Umjetni Antilop. Materijal vanjskog potplata : umjetni. Podloga : Podstavljena. Sva mjerenja su približna i izvršena su pomoću veličine 6. Imajte na umu da se mjerenja mogu neznatno razlikovati po veličini.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Easy Street Prim Pumpe

KM 15.00

Prim, by Easy Street, ima suženi prst i jednostavnu, pojednostavljenu siluetu Upravljiva blok peta, fleksibilni potplat i podstavljeni uložak pružaju udobnost za nošenje iz dana u noć..

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.