• Novo
Athletic Works muške i velike muške aktivne Tee s dugim rukavima, veličine s-3XL

Athletic Works muške i velike muške aktivne Tee s dugim rukavima, veličine s-3XL

Stupnjevi:
KM 7.00

Iznos
Tova je dostupna

Od teretane do obavljanja poslova do ručka, aktivna Tee za atletske radove vas pokriva. Lako prelazite kroz naporan dan, ova čajnica vam pomaže da budete hladni, suvi i sveži zahvaljujući brzosušećoj, vlažnoj i anti-mirisnoj tkanini. Moderan takođe, sa žakardnim uzorkom ispred i mrežastim panelima pozadi, ovaj čaj je savršen spoj mode i funkcije. Samo at . Materijal : tijelo : 62% poliester/38% najlon; leđa i rukavi : 100% poliester; traka za vrat : 87% najlon / 13% Spandex. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 6 ' 1 " i nosi veličinu M. Fit : aktivan : . Zatvaranje : pulover stil. Izrez : Crewneck. Rukavi : dugi rukavi sa manžetnama za palac. Džepovi : Nema. Karakteristike performansi : brzo sušenje, vlažna tkanina protiv mirisa pomaže vam da se ohladite, osušite i svježe; prozračne mrežaste ploče; lagan. Muška aktivna majica sa dugim rukavima iz atletskih radova.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Gaara Cool Trendi Tshirt

KM 2.67

Ažurirajte Odjeću : Više Boja I Jedinstvene Grafike Za Odabir, Čine Da Dobijete Više Pohvala I Postanete FokPublike Pogodan Je Za Svakodnevno Nošenje / Šetnju / Druženje / Zabavu / O

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.