• Novo
Jedinstveni LOOM Orford Portland Paug Navy Plava plava 6 '1 9' pravokutni prugasti boemski savršen za dnevni boravak kreveta za trpezarije

Jedinstveni LOOM Orford Portland Paug Navy Plava plava 6 '1 9' pravokutni prugasti boemski savršen za

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Smiri se sa umirujućim dizajnom kolekcije Portland. Sa suptilnim geometrijskim uzorcima i paletama neutralne sive i plave boje, kolekcija Portland evocira sofisticiranost i kišne dane u kojima želite samo ugoditi kod kuće. U međuvremenu, mala hrpa čini savršenim za područja s visokim prometom poput dnevnog boravka. Veličina ove prostirke je 6 '0 x 9' 0 sa visinom hrpe od 0,33 inča s polipropilenom i 15% poliestera sa Podloga za prah primarne boje je mornarska plava djeca i kućni ljubimci. Velika vrijednost, visoka kvaliteta i vrlo izdržljiva. Upute za njegu : vakuum redovno i tački čist. Ova prostirka je otporna na mrlju, otporna na izblijed, ne proliva se i lako je čistiti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.