• Novo
Spirit posteljina Početna EST. Čipka za mikrofiber - kraljica, Slonovača

Spirit posteljina Početna EST. Čipka za mikrofiber - kraljica, Slonovača

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Predstavljamo set posteljine od posteljine od mikrovlakana, udoban i jednostavan izbor za sve uzraste. Ovi uniseks listovi su super meki i ugodni, čineći ih savršenim za odrasle i djecu. Osim toga, vetri su čisti - samo ih bacaju u veš mašinu. Sa tim listovima uživat ćete u dobrom noći u krajnjem komforu. Nadogradite svoju spavaću sobu s posteljinom posteljine kućnog mikrovlake za mikrovlakač set i doživite savršenu mješavinu mekoće, praktičnosti i stila. Značajke : Izblijedenje i usmjeravanje za jednostavnu njegu, održavajući glatku površinu duže od pamuka, savršena za sva sezonska upotreba . Upute za njegu : strojno pranje hladno, zasebno, zasebno, zasebno, učinite Ne izbjeljivač . uključuje : (1) ravni lim, (1) ugrađeni list, (1) jastučnica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

T Camden Solid Bonus set

KM 7.47

Dođite kući u meki luksuz svake večeri kada dodate ovaj 6komadni lim za ansambl za posteljinu Ovaj set je napravljen od pamuka od 100 posto sa tkanim brojem 350 navoja koji je mekan na do

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.