• Novo
Dazzlingrock kolekcija okrugli plavi safir i bijeli dijamant Svadbeni vjenčani prsten za žene u 14k žutom zlatu, Veličina 10

Dazzlingrock kolekcija okrugli plavi safir i bijeli dijamant Svadbeni vjenčani prsten za žene u 14k žutom

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Ova zadivljujuća traka je komad dragulja koji će vas sigurno zadiviti koji je izrađen od 14k žutog zlata; Boja safira : plava; plavi safir ukupna težina : 0,50 karata (približno); boja bijelog dijamanta : I-J bijeli dijamant ukupna težina : 0,12 karata; širina proizvoda : 2,79 mm (0,11 inča); svo kamenje je blistavo i 100% prirodno. Svi naši proizvodi će sadržati poklon kutiju; Broj modela : K8319-14ky-10 artikala je manji od onoga što se pojavljuje na fotografiji; fotografija uvećana za prikaz detalja;. Plavi safir, ovi kraljevski dragulji su pogodni za kraljevske članove; Princeza Diana i Kate su oboje odabrale ovaj plavi kamen u odnosu na tradicionalne bijele dijamante; značenje : uvijek ćete biti iskreni i odani jedno drugom; kada je u pitanju davanje poklona, uvijek postoji dijamant jer znači "zauvijek"; pa učinite ovo vrhunskom idejom poklona za nakit za žene, mame, Zaručnike, sestre i tazbine, Dan zaljubljenih-majke ili Božić. Garancija-Svi naši kamenje su bez sukoba; naši proizvodi su podržani nevjerovatnom uslugom za korisnike i nudimo garanciju povrata novca za 30 dana. 90 dana garancije-stojimo iza naših proizvoda; molimo pročitajte našu stranicu O nama za više informacija.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.