• Novo
Medvjedi novorođeni dječaci Romperi mjeseci dječaci proljeće ljeto odjeća ležerni luk rever jednobojna trouglasta košulja kombinezoni 9 mjeseci svijetloplavi

Medvjedi novorođeni dječaci Romperi mjeseci dječaci proljeće ljeto odjeća ležerni luk rever jednobojna

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

☀Tkanina je meka, udobna i prijatna za kožu i pristaje bebinoj delikatnoj koži. Pratite svoju bebu kroz vrele ljetne dane. ☀To je neophodna lista u garderobi sa modernim i slatkim dizajnom. Dajući svojoj bebi jedinstveno iskustvo nošenja~. ☀Ljetna odjeća za novorođene dječake/kombinezoni za Revere za dječake / ležerni trouglasti kombinezoni. Materijal : korišćenje prozračne i udobne pamučne tkanine, prijatne za kožu i meke. Dizajn : udoban rever, meka i prozračna tkanina i kratki rukav za proljeće ljeto. Odijelo ima novi dizajn za element revera luka, a stil je labav i udoban, što vašoj bebi daje drugačije iskustvo nošenja. Pogodan je za nošenje beba u raznim prilikama. Prilika : pogodan je za sve vrste svakodnevnih prilika, posebno za razne zabave, porodične večere, snimanje na otvorenom, putovanja i odmor. Veličine : 0-3 mjeseci/3-6 mjeseci/6-9 mjeseci/9-12 mjeseci/12-18 mjeseci/18-24 mjeseci. Sezona : proleće, leto. Boja : svijetlo plava. Način pranja : mašinsko pranje/ručno pranje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.