• Novo
Konektori kabelskog snopa na strani i prikolica na strani vozila sa žicama sa žicama

Konektori kabelskog snopa na strani i prikolica na strani vozila sa žicama sa žicama

Stupnjevi:
KM 5.97

Iznos
Tova je dostupna

Kao i prikolice i kuglični nosači, električni asortiman konektora u cijelom dasku u obliku, veličini i mogućnosti, ali bez obzira na to što električne funkcije vaše prikolice trebate čvrsto da zadržite struju i osigurate sigurnost na putu. Curt Električni konektori dizajnirani su i proizvedeni kako bi vam dali pouzdan priključak svaki put kada priključite prikolicu. Ovaj 6-smjerni kvadratni konektor dizajniran je za napajanje napajanja za zadnja svjetla, signale za skretanje, električne prikolice kočnice, 12-voltne baterije i svjetla kočnice, kao i priključak. Sadrži izdržljivu konstrukciju od gume i napravljena je sa 12 "žičane petlje u boji. Uključuje i kraj vozila i kraj prikolice i mogu se rezati da bi se usecilo u postojeće ožičenje ili lijevo kao petlja koja će služiti kao korisna Produžni kabel. 6-smjerni kvadratni konektori četvornih kampera. Kao i prikolice i kuglični nosači, električni asortiman priključnica, veličine i sposobnosti, ali bez obzira na to što su električne funkcije vaše prikolice, potrebna vam je električna funkcija prikolice Čvrsta veza za održavanje struje struje i osiguravanje sigurnosti na cesti. Curt Električni konektori dizajnirani su i proizvedeni kako bi vam pružili pouzdanu vezu svaki put kada priključite prikolicu. Ovaj 6-smjerni kvadratni priključak dizajniran je za napajanje za rezanje, Pokrenite signale, električne prikolice kočnice, 12-voltna svjetla baterije i kočnice, kao i uzemljena veza. Sadrži izdržljivost gumene oblikovane konstrukcije i napravljena je sa 12 "žice sa 12" standardne boje u boji. Uključuje i kraj vozila i kraj prikolica i mogu se rezati da bi se usecilo u postojeće ožičenje ili lijevo kao petlja koja služi kao koristan kabelski svežanj. 6-smjerni kvadratni konektori žica obično se nalaze na skočnim kamperima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kabel paljenja

KM 10.97

Zamjenski oklopljeni mag kabel za PN 7730; Vrutite MSD za pružanje kvalitetnih zamjenskih dijelova i ožičenja za vašu izradu Pružamo razne servisne dijelove i zamjenski kabelski svežan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.