• Novo
Prostirke za prekrivač sa resicama za Valentinovo Red Checkerirana kuhinja Doormat Početna Spavaća soba Dnevna soba Dekoracija tepiha

Prostirke za prekrivač sa resicama za Valentinovo Red Checkerirana kuhinja Doormat Početna Spavaća soba

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Valentinovo Crvena karirana kuhinja Doormat Početna Spavaća soba Dnevna soba Dekoracija tepiha Kupatilo vrata vrata. Materijal : poliester. Boja : Kao što slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije narudžbe, hvala!). Uključujući : pokrivač od vunene mliječne ploče od tepiha ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas. Mekan pleteni bacajte pokrivač toplog bacanja. Pamuk poput tkanine je vrlo mekan i ugodan, a stopalo je vrlo ugodno. Veliki debeli prostirke za bacanje deka za dnevnu sobu. Može brzo apsorbirati vodu i osušiti potplat stopala. Može apsorbirati mrlje od vode na potplatu stopala i izbjeći da dodirne pod. Shaggy tepih Preppy pokrivač. Meka gumeni potplat sa dizajnom linija može čvrsto apsorbirati zemlju bez klizanja. Veliki pokrivač tepiha. Toplo je zimi i hladno ljeti. Mekan je i lagan, a voda može brzo prodrijeti bez okupljanja. Krznene prostirke lagani pokrivač bacaju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.