• Novo
Anuirheih Božićne ploče za bacanje navlake, Xmas Custun Cover CASE CASE CASE CASTICY PUT-jastuk Prilagođeni patentni jastučnica Dekor za kauč, krevet, kauč, automobil

Anuirheih Božićne ploče za bacanje navlake, Xmas Custun Cover CASE CASE CASE CASTICY PUT-jastuk Prilagođeni

Stupnjevi:
KM 4.50

Iznos
Tova je dostupna

Anuirheih Modni dekor Božićna posteljina jastuk na kauč na kauč na kauč na kafiću : 【Veličina jastuka】 45cm * 45cm, može se prevući za bacanje jastuka, daju vam prekrasan osjećaj. (Bez jastuka) !! 【Jedinstveni dizajn】 Postoje 9 DIfferentni dizajni za jastučneke. Jedna strana od njih ima prekrasan božićni dizajn na njemu. Lijepo s uzorkom】 osjetljive i svijetle, koji se dobro podudaraju s vašim unutrašnjošću, ali i dodajte svečanu atmosferu za Božić 【Visokokvalitetna】 100% čista pamučna posteljina, sitno pletenje, s patentnim zatvaračem, jednostavan za upotrebu, jednostavan Promjena, jednostavna za pranje 【Wide aplikacija】 Može se koristiti za kauč, stolica, kauč, automobil, krevet, ured i tako dalje. Odličan poklon za vašu porodicu i prijatelje, posebno za božićne zabave sa uključenim : 1pc jastučnica Anuirheih Modni ukras Dekor Božićne posteljine jastuk na kauč na razvlačenje. Značajka : . 【Veličina jastuka】 45cm * 45cm, može se prevući za bacanje jastuka, dajte vam prekrasan osjećaj. Berserti nisu uključeni (bez jastuka) !! 【Jedinstveni dizajn】 Postoje 9 DIfferentni dizajni za jastučneke. Jedna strana od njih ima prekrasan božićni dizajn na sebi . 【Lijepo uzorkoviti】 osjetljiv i svijetao, koji se dobro podudaraju s vašim.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.