• Novo
Ženske pantalone Easter Print helanke sportske helanke Žuti XXL

Ženske pantalone Easter Print helanke sportske helanke Žuti XXL

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Sezona : Ljeto, Proljeće,Jesen, Zima. Spol : Žene. Debljina : Obična. Dužina Pantalona : Pantalone. Materijal : 81% -90% poliester, 11% -20% aspandex. Kako oprati : ručno pranje hladno, objesite ili osušite linijom. Funkcija : disanje i podizanje . Šta dobijate : 1 x tabela veličine pantalona za žene : . Veličina : S struk : 68cm/26.77" Bottoms dužina : 98cm/38.58"Veličina : M struk : 74cm/29.13" Dužina dna : 100cm/39.37"Veličina : L struk : 80cm/31.50" Dužina dna : 102cm/40.16"Veličina : XL struk : 86cm/33.86" Dužina dna : 104cm/40.94"veličina : XXL struk : 92cm/36.22" Dužina dna : 106cm/41.73" visok struk : naše lagane tajice za žene imaju visok uspon i dizajnirane su da laskaju vašim oblinama i pojednostave figuru. Znoj-upijajući, postojan u boji, visoko prozračan i dovoljno gust da ne vidi. Prilike : to je za sve prilike, kao što su joga, trčanje, ples, vežbanje, fitnes, teretana, bilo koja vrsta vežbi savijanja ili svakodnevna upotreba u prodavnicama, ležernim restoranima, kafićima. Lako se oblaže sa sportskim grudnjacima, majicama, majicama, duksericama i još mnogo toga. Multifunkcionalni : ove helanke su za Fitnes, trening, teretanu, ples, trčanje, trčanje, vježbanje i ležerno nošenje u zatvorenom ili vani. Bilo da se odmarate kod kuće, u teretani ili se samo zabavljate na otvorenom, uživat ćete u cjelodnevnom komforu. Tkanina : Mješavina Poliestera I Spandeksa Sa Brušenim Poliesterom Unutar I Izvan Odjevnog Predmeta Za Jedinstven Osjećaj. Tkanina Je Lagana I Rastezljiva Za Odličan Komfor. Šorc Za Podizanje. 0. ženske pantalone. ženske pantalone.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pantalone Sa Klirensom

KM 9.49

Ženska Moda labava Casual jednobojna elastični struk vezan široke Nogavemolim provjerite tabelu veličina prije naručivanja Ako niste sigurni veličinu, molimo pošaljite nam poruku.Opis

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.