• Novo
Nortiv muške srednje modne udobne trekking čizme vanjske vodootporne gležnjače planinarske cipele US JS crna veličina 10

Nortiv muške srednje modne udobne trekking čizme vanjske vodootporne gležnjače planinarske cipele US JS

Stupnjevi:
KM 23.00

Iznos
Tova je dostupna

Nortiv 8 Muška modna udobnost Trekking čizme Vanjska vodootporna gležnjačina radne cipele US u međuvremenu, ove cipele su i ove cipele dizajnirane i sa laganim ulazom za nogu i oblikovanim pjenačkim ugradom, koji pružaju dnevnu udobnost s podlogom i jastukom. 30-dnevna zaštita kupca.returns i novac za povratak novca . muške vodootporne planinarske čizme JS19005 M crna veličina 10. Uvezena. Gumeni potplat. Osovina mjeri otprilike 5,5 "od Arch. Platforma mjeri otprilike 0,8". Vodootporna i zaštita : Muške planinarske čizme karakteristične vodootporne kožne i vodootporne konstrukcije membrane koja drži noge hladne i suve. Gumena kapa i ojačana peta dizajnirani su za protiv sudara, pričvršćujući stabilnost cipela koje vašu gležnju daje više zaštite . izdržljiv i otporan na klizanje : gornja upotreba mekog antilop kožnog materijala je udobna i izdržljiva. Sick Gumeni vansal je stabilniji, klizanje i otporan na abraziju i fleksibilan odgovor na razni vanjski terenski teren. Čvrsta gumena potplat s višesmjernim vučom (MDT) poboljšava zahvat i pruža izdržljivost . fleksibilan i udoban : uklonjivi fleksibilni uložak nudi podršku lukovljenja i donosi cjelodnevnu udobnost. Fleksibilna srednja srednja srednja sredstva smanjuje umor za stopala i apsorbuje šok.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.