• Novo
Russell Muška dres sa dugim rukavima aktivna majica, veličine s-5XL

Russell Muška dres sa dugim rukavima aktivna majica, veličine s-5XL

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Ostanite udobni i suvi tokom svojih najtežih treninga u ovoj Russell muškoj jezgri aktivnih dugih rukava. Na prvi pogled, košulja izgleda prilično jednostavna, sve dok ne otkrijete njene različite kvalitete koje je čine savršenom za aktivnog (i ne tako aktivnog) pojedinca. Ova čaura za kratki rukav za posadu izrađena je od recikliranog poliestera koji je umjetna tkanina izrađena od postojeće plastike koja se pretvara u Meku, ali izdržljivu tkaninu dizajniranu da traje. Pretvaranje reciklirane plastike u održiva vlakna sa inovativnim svojstvima koja vam pružaju vrhunsku odjeću za performanse bez žrtvovanja kvaliteta. Ovaj muški active tee je napravljen sa DRI-Power 360 tehnologijom vlaženja vlage koja uklanja znoj, Intellifresh-zaštitu od mirisa što znači da nema funky mirisa, a takođe ima reflektujući logo koji će vam pomoći da budete vidljivi u uslovima slabog osvetljenja. Ova Russell Muška osnovna aktivna majica s dugim rukavima savršena je svakodnevna majica koju možete koristiti za vježbanje, obavljanje poslova ili samo izležavanje kod kuće jednobojna : 100% reciklirani poliester/ Heathers : 100% poliester (50% Reciklirani Poli). Aktivni Fit. Vrat Posade.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Gaara Cool Trendi Tshirt

KM 2.67

Ažurirajte Odjeću : Više Boja I Jedinstvene Grafike Za Odabir, Čine Da Dobijete Više Pohvala I Postanete FokPublike Pogodan Je Za Svakodnevno Nošenje / Šetnju / Druženje / Zabavu / O

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.