• Novo
Leesechin bavi košuljama za muškarce Muškarac Vježba tajice fitnes sport trčanje Yoga atletska Odjeća vrhovi bluza na klirensu

Leesechin bavi košuljama za muškarce Muškarac Vježba tajice fitnes sport trčanje Yoga atletska Odjeća

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Muške Tajice Za Vježbanje Fitnes Sportski Trčanje Joga Atletska Košulja Top Blouse Features : 1. Karakteristike : ležerna košulja, džep, dugi rukav, rever, dugme, modni dizajn, ležerna košulja za jesen i zimu.2. Materijal : visokokvalitetna tkanina, lagana, meka i udobna, topla i prijatna za kožu, nije laka za statički elektricitet, nije laka za postavljanje, izdržljiva i udobna. 3. Prilika : slobodno vrijeme, svakodnevno, rođendan, datum, plesni nastup, zabava, vjenčanje, posao, praznik, ulica, večera, sastanak itd. Pogodno za jesen, zimu i proljeće.4. Poseban dizajn i podudaranje boja čine vas seksi i šarmantnijim. Topli poklon za rodbinu i prijatelje.5. Napomena : operite ruke hladnom vodom ili lagano perite u mašini/ne izbjeljujte/sušite na zraku. Naša odjeća je dizajnirana za azijske figure, što znači da je manja od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina, koja može biti naša slika ili opis. Sezona : proljeće / jesen / Springspol : muškarci prilika : na otvorenom,Casual,Dnevnomaterijal : poliester+spandex Sleeve dužina : Dugi rukav tip uzorka : Solid Style : Moda,Casual Fit : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako prati : ručno pranje hladno,objesite ili Line Sušnošta dobijate : 1 kom muška košulja 【Materijal】- poliester + Spandex. Svilenkasta i bez bora, visoko rastezljiva i lagana. Meka i udobna na dodir, blago elastična, verzija je laka za nošenje i krojenje, udobna i moderna, jednostavna i praktična, nije laka za skupljanje, izdržljiva, moderna. 【Dizajn】 - dizajn muške elegantne casual svilene košulje je vrlo ležeran i ležeran, nošenje gornjeg dijela tijela je vrlo lagano i mekano,kratki/dugi rukav, zatvaranje na dugme, podesiva manžetna za skrojen izgled i osiguravanje veće fleksibilnosti pri kretanju, poboljšajte dizajn osjećaj cijele košulje, učinite da izgleda modernije, učinite vas zgodnim i privlačnim. 【Stil】 - muška košulja sa dugmadima kratki rukav može odgovarati šortsu,farmerkama,ležernim pantalonama,potkošuljama, majici, rezervoaru za stvaranje jednostavnog, ali modernog stila. Štaviše, naočare za sunce, šešir i sandale su takođe najbolji dodatak za ove muške košulje na plaži velike i visoke. 【Prilika】 - muška ljetna ležerna košulja savršena je za ceremonije, kamp, ulicu, odmor, tropske Havaje, korporativne događaje, okupljanja prijatelja, večeru, plažu, odmor, vjenčanje na plaži, krstarenje, jogu, posao ili ležernu odjeću. 【Savjeti】 - nisu veličine koje ste željeli? Nešto nije u redu sa kvalitetom? Molimo vas da nam pošaljete poruku u bilo koje vrijeme sa vašim upitima, mi smo tu da slušamo i fino podesimo svaki detalj kako bismo osigurali kvalitet, fit i udobnost!. Muške Tajice Za Vježbanje Fitnes Sportski Trčanje Yoga Atletska Košulja Odjeća Bluza.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.