• Novo
Kakina s Ljeto Ženska haljina za čišćenje Ženske seksi haljine Svečane haljine večernje haljine okrugla vrata bez rukava

Kakina s Ljeto Ženska haljina za čišćenje Ženske seksi haljine Svečane haljine večernje haljine okrugla

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Žene seksi haljine svečane haljine večernje haljine okrugle vrat bez rukava za zabavu : 1.Feature : Čvrsta haljina, okrugli vrat, bez rukava, pulover, vitak, seksi habanje, moderan i modni dizajn, jesen casual haljina.2.Material : poliester. Napravljen od visokokvalitetne tkanine, lagane meke i ugodne.3. Čvrsti dizajn čini ga više seksi i privlačnijim za haljinu.4.4. Više. Odijelo za jesen, ljeto i proljeće.5.pleasite : Ručna ili nježna mašina pranja u hladnoj vodi / Ne izbjeljivati ​​/ liniju suhu. Naša odjeća svi su dizajnirani za azijsku figuru, što znači da će BESPLATNO od uobičajenih europskih veličina. Pogledajte našu grafikon veličine i možete ga pronaći u našim slikama ili iz opisa.Proizvod informacije : Sezona : Jesen / Summer Conder : Ležerne prilike, Daliy Mality : Poliester uzorak : Okrugli-mačkić : Dužina : Dužina podnih duljina : ručno sredstvo za pranje : Ručno oprati hladno, haljina ili liniju se suha što dobijete : 1pc Ženska haljina za žene plus veličina Ženska haljina bez rukava bez rukava. ♥ 【Ljetni stil】 : meka i udobna tkanina, napravite ovaj cvjetni uzorak za žensku ljetnu haljinu vrlo blizu; Skinovana suknja s cvjetnim slojem izrađena je od laganih materijala visokog kvaliteta koji će vam pružiti maksimalnu udobnost; Suknja žena Bohmia postat će 2023. novi trend proljetnog i ljetnog ženske odjeće. ♥ 【Izdvajamo - Ženska kratka haljina dizajnirana je mekom dekolteom, punom živahne tiska i modernih detalja. Žene labave struk žene mogu lako rasti vaše tijelo, a visoki dizajn optimizira vaš proporciju na tijelo. Ova retro cvjetna duga suknja pogodna je za žene s odmorom na plaži, poput ljetne slobodnog suknje za sunčanje pogodna za sve proljetne i ljetne aktivnosti. ♥ 【Povratak】 : Ova haljina za svakodnevnu habanje, plažu, zabavu, dom, ured, odmor, školu, kupovinu, putovanja. Pogodno za proljeće, ljeto i jesen. Najbolji pokloni za žene . ♥ Easy Match】 : Ova ženska haljina ide dobro sa sandalama, visokim potpeticama ili gležnjačem, tajicama, gamašima, šeširom ili nošenjem sa lijepim ogrlicama za modni izgled, zbog čega izgledate modernije i elegantnor.wering jaknu ili kardigan nad njim je modno tokom pada i proljeća . ♥ 【servis】 : Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se nama i mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata . ♥ 【Pranje】 : Očistite pranje hladnoća na osjetljivim ciklusom sa sličnim bojama i suhim na maloj vrućini. Molimo ne izbjeljivajte ili gvožđe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.