• Novo
Tenmi Dame klinovi Loafer Neklizajuće casual cipele Klasične natopljene klizne na brodu cipele za cipele Stitchies Meka narančasta 7

Tenmi Dame klinovi Loafer Neklizajuće casual cipele Klasične natopljene klizne na brodu cipele za cipele

Stupnjevi:
KM 9.98

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : žene, žena, dame, dama, ženka, ležerne cipele, klizanje na cipelama, mokasini, loaferspattern tip : crna, bijela, crvena, plava, ružičasta, žuta, narančasta, maroon, kaki, Tamno plava (neobavezno) Veličina : US 4.5 US 5, US 5,5, SAD 6,5, SAD 7, US 7,5, SAD 8 (Slijedite grafikon veličine da biste odabrali) Gornji materijal : TPRHeel Tip : Slip u boji : klizanje : Okrugla Toetube Visina : Low Topseason : proljeće, ljeto, jesen, zimboćaka : casual, svakodnevno, unutarnji, vanjski, odmor, rad, zabava, hodanje, uredstva : 1. Udoban i elastični kožni materijal, jednostavan i velikodušan obični gornji s finim šivanjem pokazuje teksturu cipela.2. Klasični fini šivanje. Obloga cipela ima nježnu i meku teksturu, koja je meka i prilagođena koži i ugodno je nositi.3. TPR vanlatni, elastični, fleksibilni i udobni, neklizajući i otporni na habanje.4. Ovi se nameti za žene pogodne su u bilo koje prilike, kao što su ured, stranke, rad, prijem, kupovina, hodanje itd. Pogodno za cijelu privremene i casual prilike. Sadržaj ploča : 1 parne naigrači za žene (drugi dodaci nisu uključeni) Savjeti : 1. Molimo vas da uporedite veličine detalja s vašim prije kupovine !!! 2. Boje mogu biti malo različite ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo vas da dopustite 1-2 mm razlikuje se zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjerenje u cm i napomenite 1cm = 0,34 NCH, 1 inča = 2,54cm) vrhunski materijal : kožna gornja, glatka i jednostavna za čišćenje, zadebljani jedini, fleksibilan i udoban, stabilan hodanje . napravljeno za udobnost : Uložak i obloge, meka i neljepša, udobna i jednostavna za nošenje, neograničena, uživajte u zabavi hodanja . prikladno klizanje : klizanje dizajna za brzo i lako i isključeno. Može se nositi oko kuće i ured ili hodati s njima za kupovinu cijelog dana i ne umoriti se. Linije klasičnog loafera čine ga garderobom koji nikad neće izaći iz stila.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.