• Novo
Nema granica Juniors Grafička mineralna praonica Tunika Hoodie

Nema granica Juniors Grafička mineralna praonica Tunika Hoodie

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Vrijeme je za ležerno osvježenje? Započnite s ovim graničnim grafičkim mineralnim rukom mineralne pranje tunika. Ova predimenzionirana kapuljača izrađena je u mineralnom pranje minerala s ručnim kenguru džepom i duljim dužinom savršenim za uparivanje sa gamašima. Mekan i ugodan dovoljno za salovanje kod kuće, dovoljno stilski za povremeni izlet, to je ublaženi izgled koji ste tražili. Isključivo na. Materijal : 60% pamuk / 40% poliester. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Veličina : Model je 5'10 "i nosi veličinu M. Fit : prevelika. Težina : Srednja težina. Izrez : Priključena kapuljača za izvlačenje. Zatvaranje : pulover. Rukavi : dugi rukavi. Džepovi : 1 prednji kengur džep drži esencijalne. Značajke : tkanina mineralnog pranja; bacanje ramena; Back Centralni šav; grafički otisak; rebraste manšete i rub. Juniors Grafički mineralno pranje tuničke kapuljače iz nema granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Parcela of of off of

KM 0.33

Parcela kosova je čudno, bodljikava komedija Opportunistički i lukav, glavni likovi, Gourlay i Mcminn, zajedno sa Herkulujskim velikim crvenim, postaju tučaj osnivačke članice "Vojske"

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.