• Novo
Raybestos Specialty Truck i srednje kočnice za kamione odgovaraju odabranim: 2009- Chevrolet Traverse, 2002- Chevrolet Trailblazer

Raybestos Specialty Truck i srednje kočnice za kamione odgovaraju odabranim: 2009- Chevrolet Traverse,

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Raybestos® kočione pločice za kamione i srednje dežurke pružaju vrhunske performanse kočnice za klasu 1 do kamiona klase 8, srednja i zračna diska. Za sigurno, dugim kočionim jastučićima za diskove napravljene uz vrhunske spojeve trenja, zašto biste pogledali bilo gdje drugo? Držite vozače na cesti odabirom Raybestos kočnice za kamione i srednje dužnosti kočnice i srednje kočnice Element3 Professionalske kočione pločice nude se u keramičkim ili polu-metalnim formulacijama i izgrađene su za podudaranje ili poboljšanje performansi OE trenja. Nudeći odličnu pokrivenost za uvoz i domaće primjene, naše profesionalne ocjene Prošire vrhunsku kvalitetu koju očekujete od šireg raspona vozila. Raybestos Brand Professional Clue Disk kočnice za diskovne kočnice za maksimalne performanse, sigurnost i zaustavljanje Sposobnost. Raybestos Specialty kamion i srednje kočnice jastučići za srednje dužnosti, materijali specifični za primjenu. Sveobuhvatna i kasna pokrivenost modela. Mehanički sistem za zadržavanje (MRS) u kojem zahtjev zahtijeva da poboljšava snagu smicanja i smanjuje šanse za prestanku hrđe i neuspjehu vezanja. Dizajni i formulacije koji su u skladu sa OE-om, obliku i funkcijom. Kočenje sa niskim lakim za optimalnu sigurnost. Teške radne performanse sa niskom prašinom. Tihi rad u ekstremnim situacijama. Sve vreme zaustavljanja vremena. Gumeni obloženi, hardver za kočnju od nehrđajućeg čelika, gdje je primjenjivo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.