• Novo
Sdjma ženski ljetni boho cvjetni print ženska mreža, vruća bušilica, dijamantski umetnuti suspender, duga haljina s V-izrezom, haljina s V-izrezom

Sdjma ženski ljetni boho cvjetni print ženska mreža, vruća bušilica, dijamantski umetnuti suspender, duga

Stupnjevi:
KM 16.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženska mreža, vruća bušilica, dijamantni suspender, duga haljina s V-izrezom, suspender, V-izrez Dress Feature : izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih materijala za vaše svakodnevno nošenje. Novi izgled, novi te! Sjajno za svakodnevno, ležerno, siguran sam da će vam se svideti! Nošenje ove haljine istaknuti će vašu figuru i dobiti će puno pohvale. Specijalni i moderan moderan dizajn čini vas privlačnijim, šarmantnim, modom, čini vaš oblik sjajnog elegantnog, ali ipak seksi istovremeno. Sezona : Četiri Seasonsgender : Ženska konzumiranje : Longytyckess : Standardna paketa Usporedite detaljne veličine s vama prije kupnje !!! Boje mogu biti malo drugačije, ovisno o kompjuterskim i monitorima mogu se razlikovati od 1-3cm razlikuje se od 1-3cm Mjerenje, hvala (sve mjerenje u cm i molimo napomenite 1cm = 0,39inch) žena; Ljeto; Boho; Cvjetni ;. Ispis; Žene; Moda; Suspender; V-vrat ;. Bez rukava; Solidno; Dugo; Haljina; Formalno; Haljina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.