• Novo
Wynwood Studio tipografija i citati Zidna umjetnost platnene ispise 'poput ženskih citata i izreke dame šefa' - ružičaste, zlato

Wynwood Studio tipografija i citati Zidna umjetnost platnene ispise 'poput ženskih citata i izreke dame

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Kao da je gospođa šef vješto izrađen glam umjetnički komad od strane stvarnih umjetnika. Sa sveobuhvatnom ružičastom bojom, ovaj fini umjetnički print avenijem pista je savršen završni dodir do vaše kućne dekorske teme. TISOGRAFIJA AVENIJA PUNWATE i citati Zidno umjetničko platno ispisuje 'poput ženskih citati i izrekivanja gospođe šef' - ružičaste, zlatne površine : Ovaj umjetnički komad ima vertikalnu orijentaciju. Dizajn tipografije sa ovlaštenim ženama navode i izreke tema da vam donese savršenu umjetnost zida. Održivi i ljubazni šumi. Profesionalno se ručno ispružilo u održivom drvenom okviru debljine 1,5 inča. Stiže spremno za objesiti s unaprijed instaliranim kukama za lako viseće. Uključeni su i nokti i vješalica. Odštampano pomoću ultra premium i otporne u izblijeđenosti i jamčiti visoku rezoluciju i živopisne boje. Dostupno u nekoliko opcija veličine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.