• Novo
Ženska Haljina Sa Dugmetom Down Shirt Spring Casual Dugi Rukav V Vrat Sa Čipkom Mini Haljina Modna Jednobojna Lepršava Kratka Haljina

Ženska Haljina Sa Dugmetom Down Shirt Spring Casual Dugi Rukav V Vrat Sa Čipkom Mini Haljina Modna Jednobojna

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Žene Modni Casual Solidan Dugi Rukav Zavoj Za Oblačenje Ovratnik Dress Features : 1.Karakteristike : Ležerna haljina ,široka haljina ,haljina za odmor,Ležerna odeća,moderan i modni dizajn,jesenska i letnja casual bluza. 2.Materijal : napravljen od visokokvalitetne tkanine, lagan mekan i udoban. 3.Poseban dizajn široke haljine čini je seksi i privlačnijom za nošenje. 4.Prilika : ležeran,Daliy,rođendan, izlasci,plesni nastup, zabava, vjenčanje, za posao, kod kuće Odmor i više. Odijelo za jesen, ljeto i proljeće. 5.Napomena : ručno ili nježno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti u liniji. Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru, što znači da bi bila manja od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa. Sezona : proljeće, Ljeto, Jesen Spol : Ženespoloženje : Ležernostistil : Casual Fit : odgovara istinitoj veličinibickost : Standardkako oprati : ručno pranje hladno, objesite ili Line Suhošta dobijate : 1 kom ženske haljine+1 kom pojas ženske haljine lepršave haljine za žene wrap haljina za žene haljine na plaži za žene ženske formalne haljine cvjetna haljina ženske casual haljine plus size haljine. crvene haljine za žene flower girl dress princeze haljine za djevojčice formalne haljine za žene večernje zabave maturalne haljine 2023 zelene haljine za žene. lepršave haljine za žene wrap dress za žene haljine na plaži za žene ženske formalne haljine floral dress ženske casual haljine plus size dress. sequin dress renaissance dress women formalne haljine za žene haljine s jednim ramenom za žene bijele diplomirane haljine košulje haljine za žene lanene haljine žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.