• Novo
JewelersClub Sapphire Prsten Birthstone Nakit-2. Carat Sapphire 0. Srebrni prsten nakit sa bijelim dijamantskim naglaskom-prstenovi od dragog kamenja sa hipoalergenom 0. Sterling Silver Band

JewelersClub Sapphire Prsten Birthstone Nakit-2. Carat Sapphire 0. Srebrni prsten nakit sa bijelim dijamantskim

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

ŽIVOPISAN AKCENT KOJI SVIJETLI IZNUTRA. Napravljen od pravog safirnog dragog kamenja, bijelih dijamanata i 0,925 Sterling srebra. Za razliku od jeftino napravljenih prstenova od dragog kamenja za žene koji se ispostavljaju da su lažni, sa dosadnim lažnim kamenjem ravnog izgleda, prsten Jewelers Club Sapphire ima originalni safirni kamen od 2,50 karata okružen pravim bijelim dijamantskim grozdovima. Izrađen sa pažnjom i stručnom izradom i postavljen u hipoalergenu, 0.925 srebrnu traku, ovaj predivan Crni okrugli prsten je trajno napravljen od vrhunskih materijala koji ga izdvajaju od ostalih. Naš originalni safir prsten karakteristike : . - 2.50 Karat Safir Dragi Kamen. - Skupovi Bijelih Dijamanata. - Hipoalergeni prsten od srebra 0,925 srebra (nula nikla ili olova). - Delikatan dizajn sa izdržljivom, dugotrajnom izradom. Zapanjujući poklon za vaše značajne druge, mama, sestre i najmilije! Naši safirni prstenovi za žene i prstenovi sa rođendanskim kamenom lijepo upotpunjuju sve tonove kože. Dajte ih kao rođendanske poklone za mamu i poklone za žene u vašem životu!. U Jewelers Club-u ponosni smo što našim kupcima nudimo ekskluzivne komade prstena od safira vrhunskog kvaliteta po razumnim cijenama. Pažljivo izrađujemo naše jedinstvene prstenje za žene, kako bismo vam pružili apsolutno najbolji kvalitet, umjetnost i izradu po cijeni. Prosječni safirni prsten od rodnog kamena često se pokaže da nije originalan, s lažnim safirnim kamenom koji izgleda dosadno i ravno. Prsten Jewelersclub Sapphire ima pravi 2.50 karatni safirni dragi kamen, izrezan u prekrasan krug i poboljšan pravim bijelim dijamantskim klasterima s obje strane. Sa hipoalergenom, blistavom postavkom od 0,925 srebra, živopisna, crna nijansa ovog zapanjujućeg kamenog prstena upotpunjuje sve tonove kože. Dok su drugi prstenovi od dragog kamenja jeftino napravljeni i lako se savijaju i lome, naš kameni prsten od safira je kvalitetno izrađen da traje. Iako fin i elegantan u dizajnu, ovaj safir i dijamantski prsten je sve samo ne krhak, izrađen sa dugotrajnim, izdržljivim 0.925 srebrnim bendom i podešavanjem. Ako imate bilo kakvih pitanja o dimenzioniranju benda, molimo vas da nam se obratite direktno kako bismo vam mogli pomoći u pronalaženju vašeg savršenog izgleda. Živopisan, zadivljujući poklon koji će uvek ceniti. Bilo da poklanjate ovaj prsten od dragog kamenja svojoj mami na Majčin dan, vašoj drugoj osobi kao posebno iznenađenje ili prsten obećanja, ili prijatelju ili voljenoj osobi kao proslavu njihovog jedinstvenog kamena rođenja, primalac će obožavati da nosi ovu prskalicu od 2,50 karata na ruci.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.