• Novo
Mpulse prednji lijevi ABS Senzor brzine sen-2abs za Honda Civic Acura ILX

Mpulse prednji lijevi ABS Senzor brzine sen-2abs za Honda Civic Acura ILX

Stupnjevi:
KM 8.99

Iznos
Tova je dostupna

Mpulse nudi vrhunske senzore na tržištu. Performanse i preciznost bez premca u kombinaciji sa dugotrajnijim komponentama čine naše senzore izborom tona poznatih mehaničkih radnji na sjeveru . Sertifikovan, dizajniran i testiran od strane naših sertifikovanih inženjera. âš ♭ this ovaj proizvod će stati samo na sledeća vozila âš ά 2016-2020 Acura ILX 2.4 L i sa ABS-om na 4 točka. 2014-2015 Acura ILX 2.4 L i sa ABS-om na 4 točka. 2013-2015 Acura ILX 2.0 L i sa automatskim menjačem i ABS-om na 4 točka. 2013 Acura ILX 2.4 L/1.5 L i sa ABS-om na 4 točka. 2013 Honda Civic 2.4 L/1.8 L/1.5 L i sa ABS-om na 4 točka. 2012 Honda Civic 1.8 L i sa ABS-om na 4 točka . 2012 Honda Civic 2.4 L i sa ABS-om na 4 točka. ð ð " ¡️��ð ð ð ð ¡¡¡¡ovaj proizvod je pokriven ograničenom doživotnom garancijom protiv nedostataka proizvođača. âš™ά under Features âš ™ चify m Pulse jedinstvena tehnologija osigurava da elektronski kontrolni sistemi prate fizičke ili hemijske promene i pretvaraju ih u električne indikatore sa neusporedivom preciznošću. Dizajniran od visokokvalitetnog materijala kako bi se osiguralo dugoročne performanse i sposobnost da se odupre visokim temperaturama. Napravljen sa premazom bez korozije za najveću izdržljivost na tržištu. Direktan plug-in OE zamjena za pravilno uklapanje i funkcija za bez premca iskustvo. m Pulse nudi širok spektar senzora koji vraćaju vaše vozilo na fabričke nivoe performansi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

AFS Set zaptivki motora

KM 2.00

Apex Automobile Parts Inc set zaptivki motora izgradio je reputaciju u automobilskoj industriji po kvalitetu i zanatstvu Proizvodimo set zaptivki motora za gotovo svaki automobil na putu dan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.