• Novo
Kakina s ljetne majice za muškarce klirens Muška Moda Casual dugmad Uskršnja štampa odbijena kratka rukava košulja bluza

Kakina s ljetne majice za muškarce klirens Muška Moda Casual dugmad Uskršnja štampa odbijena kratka rukava

Stupnjevi:
KM 5.72

Iznos
Tova je dostupna

Muška Moda Casual dugmad Uskršnja štampa odbijena kratka rukava košulja Blouse Features : Visoka kvaliteta tkanina : ova košulja napravljena od odlične tkanine, lagana, ne skuplja se i bledi, vlaga-wicking.Dizajn : cvetne havajske košulje bez rukava imaju ekskluzivan rez sa širokim krojem, labavim pazuhom, okruglim vratom, u kombinaciji sa mekanim, prozračnim tkaninama za neobuzdanu udobnost.Uparite sa : cijeli ovaj tenk topovi su elementi koji vas prate kroz ljeto i uživajte u ljeto. savršeni su za uparivanje sa jaknama, kardiganom, farmerkama,šortsom, ležernim trenirkama i kargo šortsom, pogodni za proleće, leto, jesen.Njega odeće : suvo, pranje veša, pranje u mašini / pranje ruku u hladnoj vodi.Aobest : Prava Moda Za Muškarce Žene. Zadovoljstvo klijenata je naša potraga, mi ćemo se potruditi da vam pružimo najbolju uslugu za korisnike i kvalitet proizvoda.Sezona : ljeto/jesen Spol : muškarci prilika : Outdoor,Casual,Daily Material : Polyester Sleeve dužina : kratki rukav tip uzorka : Print Style : Moda,Casual Fit : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako oprati : ručno pranje hladno,objesiti ili Line Suhostno što dobijete : 1pc muška košulja visoke performanse aktivna Odjeća : kombiniramo mekanu, prozračnu i rastezljivu tkaninu s funkcionalnim i modernim dizajnom kako bismo vam donijeli majice za mušku atletsku odjeću koje će vam pružiti dodatnu podršku koja vam je potrebna da pomjerite svoje granice igranje ili vežbanje. Meke i udobne : naše majice sa vlagom napravljene su sa udobnošću i funkcionalnošću na umu. Zbog toga je svaka košulja napravljena od 4-smerne rastezljive tkanine koja je nežna za kožu i savija se sa vašim telom kako bi vam donela muške atletske košulje koje možete udobno nositi ceo dan. Bolji način za vežbanje : košulje sa kratkim rukavima za vlaženje pružaju vam podršku za gornji deo tela koji vam je potreban da pomerite svoje granice dok ostanete suvi i hladni. Savršeno za većinu aktivnosti na otvorenom, uključujući sport, planinarenje, penjanje, biciklizam, biciklizam, dizanje tegova i samo za svakodnevnu upotrebu. Brzo sušenje i vlaženje : zahvaljujući prozračnosti tkanine, naše muške košulje za vježbanje uklanjaju vlagu s kože i brzo se suše tako da možete ostati suhe danonoćno, što ih čini savršenim izborom za sve muškarce koji žele uživati u udobnim vježbama. Budite spremni tokom cele godine : dizajnirali smo naše trening majice za muškarce da ponudimo zaštitu od sunca, poboljšanu prozračnost i pravo uklapanje što ih čini savršenim izborom za korišćenje tokom godine u svako godišnje doba. Također se mogu slojeviti s drugom odjećom kako bi se stvorile upadljive kombinacije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.