• Novo
Meki puhasti tepisi Fau krzno ovčja koža prostirka za spavaću sobu pod mat tepih za dnevni boravak rasadnik stopala Khaki

Meki puhasti tepisi Fau krzno ovčja koža prostirka za spavaću sobu pod mat tepih za dnevni boravak rasadnik

Stupnjevi:
KM 110.00

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte stil u bilo koju sobu : molimo vas da ga lagano protresete za fluffy kada se rasklopi. Idealno kao vaš omiljeni tepih za dnevni boravak i prostirka pored kreveta. Mora imati naglasak u svom domu.Veličina : cca. 60 in. x 84 in. Na veličini krzna, hrpi debljine 2,5 inča, efikasno smanjite korake i ideju za upotrebu u vrtiću i spavaćoj sobi.Materijal : Prednja strana : Umjetna životinjska vuna; zadnja strana : meka podloga od antilop od slonovače Izgleda kao brušena koža. Dajte svom domu dašak luksuza.SUPER meka i čupava : nejasno i umirujuće za promoviranje sna dok daje izuzetnu udobnost.Pruža topli i Meki dodir i osećaj.Uputstvo za njegu : usisivač(koristite četku pogodnu za čupavi tepih) svakodnevno rukuje prašinom, ručno pranje mrlja na tepihu. Da biste očistili ceo tepih, operite u mašini na hladnom / delikatnom sa vrećom za pranje, a zatim ga protresite do paperja pre sušenja na vazduhu Meki Pahuljasti tepisi od veštačkog krzna ovčije kože prostirka za spavaću sobu podni tepih za dnevni boravak rasadnik 5 x 7 stopa kaki.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.