• Novo
Zimski topli kaput za žensku čvrstu boju tri u jednoj vjetroottnoj i toplom vjetrovitoj i sposobni planinarci na otvorenom topla jakna

Zimski topli kaput za žensku čvrstu boju tri u jednoj vjetroottnoj i toplom vjetrovitoj i sposobni planinarci

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Ženska čvrsta boja tri u jednom vjetrootpornom i toplom vjetrovskom rasporedu i modno planinarsko odijelo za muškarce i žene, te za punjenje jakne : ★ Materijal : poliesterski vlakno. Mekan pleten, lagana, simpatična, prilagođena koži, vrlo ugodna za nošenje. Savršena jakna od jakne Jakna Cardigan. ★ Karakteristike : Čvrsta boja, modna i rezanja, ležerna, labava i elegantna, tanka ugradnja, ugodan vrh. ★ Pocrtavanje : Ovaj vjetar je savršen za proljeće i zimu. Topla i udobna, sa svom odjećom. Prije kupovine, uporedite detaljne dimenzije sa vašim !!! Boje mogu se malo razlikovati ovisno o sezoni monitora : proljeće // zimske montaže : poliesterpattern Dužina : Londoxickeeve : Standard Package uključuju : 1 PC unutarnji lin + 1 kom vanjska jakna. Tabela veličina. Veličina : XXL Veličina : 2x-uk : 16 EU : 16 poprsje : 126cm / 49.61 '' Rukav : 65cm / 25.59 '' Dužina : 75cm / 29.53 '' 【Otporan na vjetar i vodootporan 】 - Ženski vjetar i vodootporan sa dugim rukavima sa dugim rukavima izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji mogu učinkovito blokirati vjetar i kišu, zadržavajući vas suhom i ugodnom u bilo kakvim vremenskim uvjetima . - ovaj vjetar dugih rukava dizajniran je sa Svestranost na umu. Može se nositi kao samostalna jakna ili slojevita odjeća za dodanu toplinu . 【izdržljiva konstrukcija】 - vjetar s kapuljačom dugih rukava napravljen je za trajanje. Izgrađen je sa ojačanim šavovima i visokokvalitetnim materijalima kako bi se osigurala izdržljivost i dugovječnost . 【Podesivo fit】 - vjetar s kapuljačom dugih rukava sadrži podesivu kapuljaču i manžete, omogućavajući vam prilagođavanje prikladnosti po vašoj želji. To osigurava čvrsto i ugodno uklapanje svaki put . 【Moderan i praktičan】 - dugi rukav sa kapuljačom sa kapuljačom kombinira stil i funkcionalnost. Sadrži elegantan i moderan dizajn koji se može nositi za različite aktivnosti, uključujući sport na otvorenom, planinarenje i svakodnevna casual habanja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.